Of je nu op zoek bent naar meer nieuws over Pokemon Switch, Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red of gewoon geïntrigeerd door The Outer Worlds, er is al genoeg te vertellen over het grootste game-evenement van dit jaar en het volledige spectrum van livestreams en meer over het E3 2019-schema. De E3 2019-geruchten zijn al volledig van kracht, wat betekent dat conferenties al zijn bevestigd voor die gouden week in juni.

Blijf op de hoogte

Al de E3 2019-spellen te verwachten dit jaar, van de bevestigde tot de volslagen wildcards

Interessant is dat het schema van E3 2019 dit jaar een beetje anders zal zijn, aangezien Sony PlayStation dit jaar geheel de E3 overslaat ten gunste van «nieuwe en vertrouwde manieren verkennen om onze gemeenschap te engageren». Interessant. Ruik ik een PS5-aankondiging? En terwijl EA Play nog steeds plaatsvindt, slaat EA dit jaar zijn persconferentie over ten gunste van een reeks livestreams.

Wanneer is E3 2019?

Maar voor nu is de grootste vraag die we echt moeten beantwoorden, «Wanneer is E3 2019?», En het is eigenlijk dichterbij dan je denkt. EA Play loopt van 7 — 9 juni en de persconferenties lopen van zondag 9 juni tot en met maandag 10 juni. E3 2019 loopt zelf van dinsdag 11 juni tot donderdag 13 juni in het Los Angeles Convention Center in, je raadt het al, Los Angeles.

Wat is het volledige E3 2019-schema?

Maar tot die tijd heb je het volledige E3 2019-schema nodig, inclusief alle internationale tijden voor de persconferenties en livestreams. Lees verder voor een overzicht van alles wat er op elke dag gebeurt en hoe je de livestreams vanuit het comfort van je eigen bank kunt bekijken, als deze is aangekondigd.

We horen nog steeds niet of Microsoft en Square Enix passen in het E3 2019-schema en hoewel Nintendo heeft gezegd dat dit dit jaar op E3 ​​zal zijn, moet het nog bevestigen wanneer Nintendo E3 2019 zal plaatsvinden. Maar we zullen dit artikel regelmatig bijwerken met het laatste nieuws.

EA Play — 7-9 juni

Vanaf vrijdagavond, LA, houdt EA verschillende livestreams bij, inclusief een geheel nieuw EA Play-kickoff-evenement. «We slaan de persconferentie dit jaar over en vervangen deze door meerdere livestreams die tijdens de eerste twee dagen van het evenement worden uitgezonden, waardoor je meer krijgt van wat je ons hebt verteld — meer gameplay en inzichten van de teams de spellen maken. »

Lees verder  Minecraft-gids: alles wat u moet weten, zodat u de blokken de baas kunt worden en een bouwmeester kunt worden

Het volledige E3 2019-schema voor EA Play moet nog worden aangekondigd, maar het loopt tot 9 juni, met het EA play-fanfestival, waar spelers hands-on kunnen doen met de EA-line-up, de zaterdag en de zondag van 8 juni doorlopen -9.

E3 2019-schema: zondag 9 juni

Bethesda

TIJD: Zondag 17:30 uur PT / 20:30 ET / 01:30 BST (maandag)

Zoals je waarschijnlijk aan de bovenstaande afbeelding kunt zien, zal Elder Scrolls dit jaar op een of andere manier op de persconferentie van Bethesda verschijnen — hoewel het al bevestigd is dat er dit jaar geen aanwezigheid van de Elder Scrolls 6 of Starfield is. Maar wat doet die draak daar dan? Elder Scrolls Online? Het wordt een interessant jaar voor de fans van Bethesda, hoe dan ook.

E3 2019-planning: maandag 10 juni

PC Gaming Show

TIJD: maandag 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST

Onze zustersite, PC Gamer, host voor het vijfde jaar op rij de PC Gaming Show en je kunt het hele ding bekijken op het speciale Twitch-kanaal. Het zal een showcase zijn van niet-geopenbaarde PC Games en hardware, wat een heel spectaculair evenement zou moeten zijn.

Ubisoft

Het aftellen naar # E32019 is aan! Markeer uw kalenders # UbiE3 start op 10 juni  pic.twitter.com/ziQqbyFLY3March 27, 2019

TIJD: maandag 13:00 PT / 16:00 ET / 21:00 BST

Meer Just Dance? Definitief. Een nieuwe Splinter Cell? Hopelijk. Nieuws van dat gerucht Assassin’s Creed Vikings-spel? Potentieel, hoewel het pas in 2020 uitkomt. Iets ver Cry-shaped? Waarschijnlijk niet zo snel na Far Cry 5 en Far Cry New Dawn. Maar we zullen ongetwijfeld updates krijgen over Skull and Bones, evenals Beyond Good and Evil 2, dus zoals altijd zal de E3 2019-persconferentie van Ubisoft er een zijn om naar te kijken.

Devolver Digital

Devolver Digital E3 Persconferentie 2018 zondag, 10 juni @ 8PM PacificApologies vooraf. pic.twitter.com/z22K4L0bC1Mei 18, 2018

TIJD: maandag 20:00 uur PT / 23:00 ET / 04:00 BST (dinsdag)

Hoewel het geen AAA persconferentie is, is de vitrine van de Devolver Digital altijd boordevol eigenzinnige, briljante en volstrekt waarneembare indie gaming-goedheid. Je kunt de chaos bekijken op het officiële Devolver Digital Twitch-kanaal.

E3 2019 planning: dinsdag 12 juni

Nintendo

TIJD: dinsdag 09:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST

Lees verder  Groot in 2020: Desintegratie is een gewaagde nieuwe shooter van de mede-maker van Halo

Technisch gezien heeft Nintendo nog niet bevestigd wanneer Nintendo E3 2019 zal zijn, maar we gaan ervan uit dat het zijn normale slot op de dinsdagochtend van E3 zal hebben voordat de show correct begint. Echter, met Sony dit jaar uit beeld, kan Nintendo een ander tijdslot kiezen. Maar voor nu vangen we Ninty hier in.

De officiële Nintendo E3 2019-website is echter live, dus houd het in de gaten.