Anna uitvinden: Dit is wat de echte Anna denkt van de Netflix -serie

"Julia (Afbeelding krediet: Netflix)

Anna Sorokin, ook bekend als de echte uitvinding van Anna, heeft haar gedachten onthuld over de Netflix -show.

“Ik denk dat ik meer zelfbewust ben van de manier waarop ik tegenkom, niet altijd, maar ik denk gewoon niet dat ik zo brutaal en schaamteloos ben,” vertelde Sorokin Emily Palmer in een videoclip The Journalist gedeeld met haar Tiktok -account (opent in nieuw tabblad) na een gesprek met Sorokin voor Cosmopolitan (opent in nieuw tabblad). “Ik denk niet dat ik mensen zo veel bestel.”

Anna -sterren Julia Garner uitvinden als Anna Sorokin, een socialite -oplichter die in New York City woonde die zich voordeed als een Duitse erfgename genaamd Anna Delvey tussen 2013 en 2017 om banken, hotels en rijke kennissen te bedriegen.

Gemaakt door Shonda Rhimes, de Limited Series is gebaseerd op het artikel in New York Magazine “How Anna Delvey Tricked New York’s Party People” van Jessica Pressler. Anna Chlumsky speelt Vivian Kent, een fictieve versie van Pressler. Het werd Netflix’s meest bekeken Engelse taalreeks in een periode van een week na de release vorige maand.

Sorokin vervolgde: “Ik ben persoonlijk heel lang geleden verhuisd en ik ben absoluut niet op dezelfde plek, maar ik word ook getroffen door de manier waarop de wereld me ziet en door wat mensen van me denken.

“Toen ik me voorstelde dat de show weg was, dacht ik dat ik weg zou zijn, maar ik zit nog steeds in de gevangenis, dus ik kan niet echt zeggen dat ik verder ben gegaan,” zei ze. “Dat deed ik en dat deed ik niet. Zoals, ik ben in sommige aspecten verder gegaan, maar bij sommige anderen ben ik nog steeds op dezelfde plek.”

Het uitvinden van Anna streamt nu op Netflix. Als je het al hebt bekeken, bekijk dan onze lijst met de andere beste Netflix -shows.

Emily Garbutt

  • (opent in nieuw tabblad)

Entertainmentschrijver

Ik ben een entertainmentschrijver hier bij GamesRadar+, die alles over film en tv-gerelateerd over de totale film- en SFX-secties behandelt. Ik help je het laatste nieuws en ook ook af en toe een functie te brengen. Ik heb eerder geschreven voor publicaties zoals HuffPost en I-D na het behalen van mijn NCTJ-diploma in multimedia-journalistiek.

Lees verder  Cyber ​​Monday-projectordeals 2021 - wat te verwachten