Gossip Girl Reboot geannuleerd op HBO na twee seizoenen

HBO Max’s roddelmeisje reboot is na twee seizoenen geannuleerd.

De show, ontwikkeld door Joshua Safran, diende als een uitbreiding en vervolg op de CW -serie met dezelfde naam met Blake Lively, Leighton Meester en Penn Badgley. Beide iteraties van Gossip Girl volgen een groep tieners op een privéschool in New York City die onder sociaal toezicht staan ​​door een mysterieuze entiteit genaamd ‘Gossip Girl’.

“We zijn zeer dankbaar voor Showrunner/uitvoerend producent Joshua Safran en uitvoerend producenten Stephanie Savage en Josh Schwartz voor het terugbrengen naar de Upper East Side en alle schandalen bij Constance Billard,” zei HBO Max in een verklaring. “Hoewel we niet vooruit gaan met een derde seizoen van Gossip Girl, bedanken we hen voor de verleidelijke liefdesdriehoeken, berekende achtersteven en onberispelijke manier die deze serie naar een nieuw publiek bracht.”

De nieuwe cast was Jordan Alexander, Whitney Peak, Tavi Gevinson, Eli Brown, Emily Alyn Lind, Thomas Doherty, Evan Mock, Laura Benanti, Savanah Lee Smith, Adam Chanler-Berat, Jason Gotay en Zion Moreno. Michelle Trachtenberg herhaalde haar rol als schurk Georgina Sparks van de originele CW -show en Kristen Bell keerde terug als de verteller.

“Het is met de zwaarste harten dat ik moet aankondigen dat Gossip Girl niet zal doorgaan op HBO Max,” zei Safran donderdagochtend in een bericht aan fans. “Bedankt voor het kijken, en ik hoop dat je aanstaande donderdag op de finale bent om te zien hoe het allemaal samenkomt. Een grote dank aan alle GG -fans over de hele wereld. Je bent de reden dat we terug zijn gekomen in de eerste Plaats en wie weet, misschien de reden dat we elkaar weer zullen ontmoeten. Veel liefde. ”

Bekijk voor meer informatie onze lijst met de beste tv -shows aller tijden.

Lees verder  Severance is een perfecte combinatie van de Twilight -zone en kantoorruimte - en een van de beste shows op tv op dit moment
Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.