De beste Holger 556 loadout in Modern Warfare 3

Enkele van de beste Holger 556 loadouts in Modern Warfare 3 zijn zo verdomd goed gebleken dat ze al worden geannexeerd voor competitiespel. Hoewel het basiswapen er een beetje bescheiden uitziet, vooral in vergelijking met de MCW loadouts die het reguliere spel domineren, is het mogelijk om van de MW3 Holger 556 een absolute krachtpatser te maken.

Tegen het einde van mijn Modern Warfare 3 review begon ik te neigen naar dit geweer, omdat ik de bijna onbestaande terugslagpatronen en de solide kogelsnelheid een grote aanwinst vond op alle afstanden. Weet u, nadat ik de hulpstukken op hun plaats had gekregen om deze beste Holger 556 loadout te bouwen. Het vereist wat leveling van andere wapens om alle onderdelen te krijgen die u nodig hebt, maar als u dat eenmaal hebt gedaan, denk ik dat dit een van de beste wapens in Modern Warfare 3 zal zijn om de vroege MW3-meta mee te verpletteren.

Beste Holger 556 uitrusting in MW3

Beste Holger 556 loadout Modern Warfare 3

(Afbeelding credit: Activision)

Loop: Chrios-6 Match
Mondstuk: VT-7 Spiritfire onderdrukker
Optic: Leisteen Reflector
Onderloop: XTEN Phantom-5 Handstop
Kolf: RB Addle aanvalskolf

Ik ga niet zo ver om te zeggen dat deze Holger 556 loadout point-and-shoot is, maar het komt aardig in de buurt. Er is praktisch geen terugslag om u zorgen over te maken, dus u zult de beste elementen willen benadrukken: de Chrios-6 Match loop om de kogelsnelheid en het bereik te verbeteren, de XTEN Phantom-5 Handstop om de ADS-snelheid en Gun Kick controle te verhogen, en natuurlijk de VT-7 Spiritfire Suppressor om u van radars weg te houden en de wapenbehandeling te verbeteren – hoewel u deze kunt omruilen voor de Shadowstrike Suppressor als u de voorkeur geeft aan een beetje extra sprint- en vuursnelheid. Natuurlijk kunt u de optic omruilen voor de optic die u het liefst gebruikt in Modern Warfare 3.

Beste Holger 556 klasse in MW3

Beste Holger 556 loadout Modern Warfare 3

(Afbeelding credit: Activision)

Vest: Schuttersvest
Handschoenen: Quick-Grip Handschoenen
Uitrusting: Beengeleidingshoofdtelefoon

U hebt een paar opties voor de beste Holger 556 Class opstelling. Persoonlijk ben ik een grote fan van het Gunner Vest, dat de herlaadsnelheid verhoogt en u in maps spawnt met een volle munitieclip. Hiermee kunt u ook een tweede primaire wapen dragen, dus u kunt deze AR combineren met een geweldige SMG, zoals de beste Striker loadout in MW3. Als u dat doet, raad ik u aan om de Quick-Grip-handschoenen te nemen zodat u sneller van wapen kunt wisselen, en iets als de Bone Conduction Headset om u beter bewust te worden van inkomende voetstappen. Als alternatief kunt u het Infantry Vest nemen, waarmee u Boots kunt uitrusten, maar ik denk niet dat het de Overkill perk tradeoff hier waard is.

Lees verder  Hoe de Cyberpunk 2077 Ken Block Type-66 Hoon auto te krijgen
Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.