Waarom de Switch zijn veel-gerumreerde officiële Game Boy Advance Emulator nodig heeft

"Nintendo (Afbeelding krediet: Nintendo)

De Game Boy Advance is de thuisbasis van een aantal fantastische spellen. Veel van mijn dierbaarste jeugdherinneringen komen zelfs voort uit het spelen van de beste GBA-games op mijn indigo-gekleurde handheld. Ik herinner me nog steeds dat ik volledig versleten was door Pokemon Sapphire tijdens een lange rit naar huis van een reis naar Frankrijk-ondanks het vage niet-backlit scherm van de handheld, wat onmogelijk in een bepaald licht te zien was. Naast het besteden van dagen over mensen als Fire Emblem: The Sacred Stones, Kirby en The Amazing Mirror en Hamtaro: Ham-Ham Games, er zijn nog steeds zoveel game-boy-voorschotspellen die ik nooit heb gekregen. Na verloop van tijd kosten veel van deze spellen een behoorlijk cent om op te pakken in hun oorspronkelijke vorm, en daarom wenden velen zich tot onofficiële emulatoren.

Dit is een beetje een duistere omgeving met betrekking tot eigendom, maar een recent lek suggereerde dat we misschien een selectie van game boy -vooraf games digitaal op de schakelaar zien aankomen – samen met geruchten uit het verleden dat game boy games ook konden worden toegevoegd bij sommigen fase. Hoewel er niets is bevestigd op het einde van Nintendo, zijn dergelijke officiële toevoegingen volkomen logisch, en er zijn veel redenen waarom ik hoop dat het tot bloei komt.

Nalatenschap

"Fire

(Afbeelding krediet: Nintendo) Lees meer

"Nintendo

(Afbeelding krediet: Nintendo)

hier zijn 10 games om te downloaden voordat de Wii U en 3DS eShop sluit .

In de loop der jaren heeft Nintendo’s line -up van consoles en handhelds zoveel verschillende memorabele games aangeboden. Met veel dat me om de een of andere reden voorbij is, droom ik er nog steeds van om ze allemaal op één plek te kunnen openen en games te ervaren die ik nooit heb gekregen om te spelen. De schakelaar, als een hybride console, is zo’n geweldig thuis voor de oudere games, en ik kan het niet helpen, maar ik hoop dat ze over de hele linie gemakkelijker beschikbaar worden.

We zijn gestaag begonnen met het zien van een selectie van games uit vorige generaties op de schakelaar. Nintendo Switch online leden kunnen een verzameling SNES- en NES -games spelen, en recentelijk biedt het duurdere Nintendo Switch Online Expansion Pack -abonnement een portie N64- en Sega Genesis -spellen – waarvan sommige nog steeds worden toegevoegd (met Mario Golf op de N64 als een van de nieuwste toevoegingen). Dit is zeker een stap in de goede richting, zelfs als het ze achter een betaalmuur plaatst en slechts een beperkt aantal bevat.

Lees verder  Fortnite-lek wijst op mogelijke toekomstige Loki-skin

Omdat er niets is bevestigd en we alleen maar een lek hebben om door te gaan, weten we nog niet of Game Boy Advance -games in de voetsporen van de N64 -toevoegingen zouden treden, maar het lijkt een vrij veilige gok. Het zou Nintendo zeker helpen de meer premium te maken en op dit moment nogal matig expansiepakket lidmaatschap aantrekkelijker en de moeite waard. En als geruchten die suggereren dat Game Boy -games langs de lijn ook kunnen worden toegevoegd, zou de schakelaar ook een robuuste bibliotheek van oud en nieuw hebben.

"Beste

(Afbeelding krediet: Nintendo)

“De Game Boy Advance is een machine die ik altijd dierbaar zal zijn, en het zou zo geweldig zijn om opnieuw te waarderen en opnieuw te ontdekken, gewoon fantastisch en plezierig, dus veel van de games zijn nog steeds.”

Op dit moment is het vooral belangrijk om dergelijke spellen naar de nieuwste console te zien komen in het licht van het nieuws dat de eShop op de Nintendo 3DS vanaf maart 2023 voorgoed zal sluiten. Het is dankzij de virtuele console van de 3DS dat ik Kan nog steeds een aantal klassieke gameboy -games zoals Kirby’s Dream Land opnieuw bezoeken nadat ik mijn cartridge misplaatst. Hoewel we ze nu nog steeds kunnen kopen, is het nog steeds zo jammer dat het verdwijnt – zelfs als de 3DS een oudere handheld is. Als dit het geval is, zal het opnieuw moeilijker zijn om officieel toegang te krijgen tot enkele oudere handheld -spellen, en daarom is de mogelijkheid om meer emulatoren op Switch te zien echt belangrijk.

Veel van de klassieke game boy en game boy -vooraf games maken tenslotte deel uit van de geschiedenis van Nintendo en moeten direct beschikbaar zijn voor spelers om te ervaren en te genieten. De legende van Zelda: De Minish Cap is bijvoorbeeld een game die ik altijd al heb willen uitproberen, en als het naar de overstap komt, kan ik dat eindelijk doen zonder er op een cartridge op te hoeven worden gespeeld. Het voelt ook alsof er tegenwoordig een hernieuwde interesse is in alle retro -retro, met de reboots van klassieke series en meer remasters. Met generaties spelers die misschien de Game Boy en GBA vroeger hebben gemist, biedt de Switch een kans om de deur te openen voor die spellen.

Lees verder  Genshin Impact Mint Jelly wordt tot leven gebracht door extreem pluizige hond in ASMR-video

Ik denk nog steeds aan veel van de GBA- en Game Boy -spellen waar ik in mijn jongere jaren in stopte, en de gedachte om mogelijk een aantal van hen op de schakelaar opnieuw te bezoeken is meer dan aantrekkelijk. Wat me echter het meest boeit, is de mogelijkheid om games uit te proberen die ik nog nooit eerder heb gespeeld zonder te hoeven investeren in een exemplaar als ik er niet vooral van geniet. Er is alle kans dat dit Emulator -nieuws misschien niets neerkomt, maar ik zal de hoop vasthouden dat we een overvloedige selectie van games uit de klassieke handheld -consoles in de lijn zien. De voorschot van de game Boy is een machine die ik altijd dierbaar zal zijn, en het zou zo geweldig zijn om opnieuw te waarderen en opnieuw te ontdekken, gewoon fantastisch en plezierig, dus veel van de games zijn nog steeds.

Met Nintendo die 3DS en Wii U digitale winkels sluit, waar laat dat het behoud van videogames achter?

"Heather Heather Wald

Senior stafschrijver

Ik begon te schrijven voor het spellengedeelte van een student-gerunde website als undergrad, en bleef een aantal jaren in mijn vrije tijd over games schrijven in mijn vrije tijd tijdens de detailhandel en temp. Uiteindelijk verdiende ik een MA in tijdschriftjournalistiek aan de Universiteit van Cardiff, en kort daarna kreeg ik mijn eerste officiële rol in de industrie als inhoudsredacteur voor Stuff Magazine. Na het schrijven over alle dingen die te technologie en games-gerelateerde, deed ik toen een korte stint als freelancer voordat ik mijn rol als stafschrijver hier bij GamesRadar+belandde. Nu mag ik functies, previews en beoordelingen schrijven, en als ik dat niet doe, kun je me meestal verloren vinden in een van de drakenleeftijd of massa -effectspellen, in een andere heerlijke indie worden gestopt of veel te veel drinken thee voor mijn eigen bestwil.