Visions of Mana en Dragon Quest 12 voeren de lijst aan van vijf spannende JRPG’s waarvan we meer willen zien op Summer Game Fest 2024

2024 is tot nu toe een topjaar voor JRPG’s. Granblue Fantasy: Relink bracht het feest echt op gang na jaren in ontwikkeling te zijn geweest, en Like a Dragon: Infinite Wealth volgde in stijl. Games als Unicorn Overlord hebben het JRPG-genre meer strategisch gemaakt, terwijl oude bekenden als Paper Mario: The Thousand Year Door bewijzen dat er nog steeds schatten in het verleden verborgen liggen.

Nu het Summer Game Fest 2024 bijna is aangebroken, is de verwachting voor wat er na deze knallers komt nog hoger geworden. Het goede nieuws is dat er een aantal subliem uitziende nieuwe JRPG’s in het verschiet liggen en dat we niet lang hoeven te wachten om er een paar te kunnen spelen. Hier zijn vijf aankomende JRPG’s die we in de gaten houden en waar we graag meer over willen weten tijdens het Summer Game Fest.

Afbeelding

Voorproef van zomerspellen
We duiken diep in de populairste aankomende games van Summer Game Fest. Ga voor al onze verslagen naar GamesRadar’s What’s Hot 2024 hub.

Lees verder  Bomb Rush Cyberfunk is een coole, ronduit leuke spirituele opvolger van Jet Set Radio
Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.