Na een jaar van memorabele RPG’s zoals Baldur’s Gate 3, maken deze aankomende RPG’s misschien wel het Summer Game Fest voor mij

Het is niet overdreven om te zeggen dat 2023 het jaar van de RPG’s was. Van Baldur’s Gate 3 tot Cyberpunk Punk 2077 Phantom Liberty, Starfield, Final Fantasy 16 en een aantal heerlijke indies zoals In Stars and Time, Thirsty Suitors en Cassette Beasts, fans van rollenspellen (zoals ikzelf) hadden geen gebrek aan memorabele ervaringen om in te duiken. Maar er staat ons nog meer te wachten, en ik kan mijn enthousiasme voor de RPG’s die we tijdens Summer Game Fest 2024 te zien krijgen niet bedwingen.

Met zoveel game-uitgevers die tijdens de showcase hun opwachting maken, zijn mijn gedachten al op hol geslagen en mijn gevoel van verwachting over wat ons te wachten staat in de wereld van RPG’s wordt alleen maar groter. Ik kan niet anders dan voorspellen wat we tijdens het Summer Game Fest te zien zullen krijgen, met games die er zeker zullen uitspringen en een paar keuzes waarvan ik hoop dat ze zich zullen manifesteren door ze hier op te nemen. Dus als RPG’s je hart sneller doen kloppen en je net zo enthousiast bent als ik over de nieuwe games in het genre waar we naar uit kunnen kijken, lees dan samen met mij lyrisch over de RPG’s waar ik meer van hoop te zien.

Dragon Age Dreadwolf

Dragon Age 4 screenshot

(Afbeelding credit: EA)

Het voelt voor mij nog steeds onwerkelijk dat BioWare deze zomer een “volledige onthulling” van Dragon Age Dreadwolf heeft beloofd, maar dat is precies wat er vorig jaar is gebeurd. Met een aankondiging tijdens Dragon Age Day in december 2023 kregen we een teaser en de aankondiging dat we dit jaar eindelijk het volgende deel in de fantasy RPG-serie te zien krijgen. Als je de officiële website van het spel bezoekt, zie je zelfs linksboven “full reveal Summer 2024” staan, wat mijn opwinding alleen maar groter maakt. Als oude fan van de avonturen in Thedas wacht ik al bijna 10 jaar op deze RPG, dus je kunt er maar beter van uitgaan dat het mijn volledige aandacht heeft zodra het wordt onthuld. Tot nu toe weten we eigenlijk nog niet zo veel over het spel, behalve Solas’ betrokkenheid en teases van nieuwe locaties, maar het lijkt erop dat we binnenkort eindelijk een beter beeld krijgen van wat ons te wachten staat. Zoete Maker, ik kan niet wachten.

Verklaard

Nieuw screenshot xbox serie x

(Afbeelding credit: Xbox Game Studios)Grote keuzes

Lees verder  10 dingen die u moet weten als u een gaminglaptop kiest

Indiana Jones en de Grote Cirkel, Assassin's Creed Shadows en Fable

(Afbeelding credit: Bethesda / Ubisoft / Xbox )

15 games die we echt willen zien op Summer Game Fest

Het is niet overdreven om te zeggen dat 2023 het jaar van de RPG’s was. Van Baldur’s Gate 3 tot Cyberpunk Punk 2077 Phantom Liberty, Starfield, Final Fantasy 16 en een aantal heerlijke indies zoals In Stars and Time, Thirsty Suitors en Cassette Beasts, fans van rollenspellen (zoals ikzelf) hadden geen gebrek aan memorabele ervaringen om in te duiken. Maar er staat ons nog meer te wachten, en ik kan mijn enthousiasme voor de RPG’s die we tijdens Summer Game Fest 2024 te zien krijgen niet bedwingen.

Met zoveel game-uitgevers die tijdens de showcase hun opwachting maken, zijn mijn gedachten al op hol geslagen en mijn gevoel van verwachting over wat ons te wachten staat in de wereld van RPG’s wordt alleen maar groter. Ik kan niet anders dan voorspellen wat we tijdens het Summer Game Fest te zien zullen krijgen, met games die er zeker zullen uitspringen en een paar keuzes waarvan ik hoop dat ze zich zullen manifesteren door ze hier op te nemen. Dus als RPG’s je hart sneller doen kloppen en je net zo enthousiast bent als ik over de nieuwe games in het genre waar we naar uit kunnen kijken, lees dan samen met mij lyrisch over de RPG’s waar ik meer van hoop te zien.

Assassin's Creed Shadows film screenshot

Dragon Age Dreadwolf

(Afbeelding credit: EA)

Het voelt voor mij nog steeds onwerkelijk dat BioWare deze zomer een “volledige onthulling” van Dragon Age Dreadwolf heeft beloofd, maar dat is precies wat er vorig jaar is gebeurd. Met een aankondiging tijdens Dragon Age Day in december 2023 kregen we een teaser en de aankondiging dat we dit jaar eindelijk het volgende deel in de fantasy RPG-serie te zien krijgen. Als je de officiële website van het spel bezoekt, zie je zelfs linksboven “full reveal Summer 2024” staan, wat mijn opwinding alleen maar groter maakt. Als oude fan van de avonturen in Thedas wacht ik al bijna 10 jaar op deze RPG, dus je kunt er maar beter van uitgaan dat het mijn volledige aandacht heeft zodra het wordt onthuld. Tot nu toe weten we eigenlijk nog niet zo veel over het spel, behalve Solas’ betrokkenheid en teases van nieuwe locaties, maar het lijkt erop dat we binnenkort eindelijk een beter beeld krijgen van wat ons te wachten staat. Zoete Maker, ik kan niet wachten.

Vampier: De Masquerade - Bloodlines 2

Verklaard

Lees verder  Hoe voltooit u het ritueel in Alan Wake 2 en bereikt u de moordplek?

(Afbeelding credit: Xbox Game Studios)Grote keuzes

(Afbeelding credit: Bethesda / Ubisoft / Xbox )

Hebzucht 2

15 games die we echt willen zien op Summer Game Fest

Als een van de grootste aankomende Xbox Series X-games aan de horizon, denk ik dat we Avowed nog wel eens te zien kunnen krijgen tijdens de Xbox Games Showcase dit jaar. Nadat we eerder dit jaar de magische gevechten van het first-person avontuur hebben laten zien, leren we misschien meer over de andere kanten van de RPG. Persoonlijk zou ik graag een beter beeld krijgen van de metgezellen die we gaan ontmoeten in de fantasiewereld Eora in het universum van Pillars of Eternity. We hebben in het verleden ook een voorbeeld van een side quest te zien gekregen, maar het zou ook geweldig zijn om een beter idee te krijgen van hoe keuzes en gevolgen ons zullen beïnvloeden – aangezien dat ook een belangrijk aandachtspunt zal zijn. Hoe dan ook, ik zou graag zien dat Obsidian meer laat zien van de Avowed, en het voelt als een veilige gok gezien het huidige lanceervenster van najaar 2024 – een officiële datum zou de kers op de taart zijn.

Assassin’s Creed Shadows

(Afbeelding credit: Ubisoft)

Ubisoft heeft officieel onthuld dat we meer kunnen verwachten van Assassin’s Creed Shadows tijdens de Ubisoft Forward showcase. Wat we te zien krijgen valt nog te bezien, maar nadat we in mei onze eerste officiële blik kregen met een trailer en vervolgvideo die meer licht wierpen op de hoofdrolspelers Yasuke en Naoe, kan ik mijn opwinding over het vooruitzicht om meer te zien niet bedwingen. Van beide hoofdpersonages, die zich in Japan afspelen, wordt gezegd dat ze verschillende sterke punten hebben die zich respectievelijk richten op actie en stealth. Ik sta te popelen om meer te weten te komen over hoe we met gevechten kunnen spelen als de game in november verschijnt, maar ik ben ook erg benieuwd naar het verhaal en de setting van de wereld. Wat er ook getoond wordt, ik heb goede hoop dat het volgende Assassin’s Creed-deel een van mijn meest verwachte RPG’s van het jaar wordt.

Vampier de Masquerade – Bloodlines 2

De eigenzinnige koninkrijken

(Afbeelding credit: Paradox Intertactive)

Lees verder  Het nieuwe boardwalkimperium van Fallout 76 laat zien hoe ver het is gekomen sinds 2018

Het is niet overdreven om te zeggen dat 2023 het jaar van de RPG’s was. Van Baldur’s Gate 3 tot Cyberpunk Punk 2077 Phantom Liberty, Starfield, Final Fantasy 16 en een aantal heerlijke indies zoals In Stars and Time, Thirsty Suitors en Cassette Beasts, fans van rollenspellen (zoals ikzelf) hadden geen gebrek aan memorabele ervaringen om in te duiken. Maar er staat ons nog meer te wachten, en ik kan mijn enthousiasme voor de RPG’s die we tijdens Summer Game Fest 2024 te zien krijgen niet bedwingen.

Met zoveel game-uitgevers die tijdens de showcase hun opwachting maken, zijn mijn gedachten al op hol geslagen en mijn gevoel van verwachting over wat ons te wachten staat in de wereld van RPG’s wordt alleen maar groter. Ik kan niet anders dan voorspellen wat we tijdens het Summer Game Fest te zien zullen krijgen, met games die er zeker zullen uitspringen en een paar keuzes waarvan ik hoop dat ze zich zullen manifesteren door ze hier op te nemen. Dus als RPG’s je hart sneller doen kloppen en je net zo enthousiast bent als ik over de nieuwe games in het genre waar we naar uit kunnen kijken, lees dan samen met mij lyrisch over de RPG’s waar ik meer van hoop te zien.

Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.