Maak kennis met de Skyrim-fan die eindelijk High Hrothgar bereikte na jarenlang een bewaker te hebben gespeeld

"The Krediet: Bethesda / u/WhiterunGuards

Nordique Arrow-knee, op Reddit bekend als de diehard Skyrim guard-rollenspeler u/WhiterunGuards, zwerft nu al meer dan twee jaar door de velden van Skyrim. Vorige week bereikte hij eindelijk High Hrothgar op zoek naar antwoord op een vraag die alle bewakers zichzelf stellen: “Misschien ben ik de Dragonborn, en weet ik het gewoon nog niet?”

final_made_it_to_high_hrothgar van r/skyrim

Helaas had het lot andere plannen voor Nordique. Onze held was niet iemand die zich in shock of teleurstelling wentelde, maar snel daalde Hrothgar af en belandde in een bar in Whiterun met ‘een aardige kerel genaamd Sam’. Het was op dit punt dat ik het geluk had hem te markeren voor een kort gesprek over zijn laatste avonturen en zijn grote realisatie.

GamesRadar: het is een paar dagen geleden dat we iets van je hebben gehoord! Wat heb je gedaan?

Nordique Arrow-knee: Ik heb geprobeerd om kop of staart te maken van wat er is gebeurd. Het ene moment had ik een drinkwedstrijd met Sam en het volgende dat ik me herinner is dat ik wakker werd aan de andere kant van Skyrim. Totdat ik erachter ben welke schade ik heb veroorzaakt, dacht ik dat het het beste was om hierover te zwijgen.

GR: Ik begrijp het. Het klinkt alsof dat een gedenkwaardig verhaal wordt als je alles bij elkaar hebt.

Ik heb begrepen dat je kort voor je ontmoeting met Sam tot een groot besef kwam. Hoe hebben de gebeurtenissen in Hrothgar uw plannen en ambities voor de toekomst beïnvloed?

NA: Ah ja, de 7.000 treden en High Hrothgar… eerlijk gezegd had ik geen idee wat ik zou doen als ik de Dragonborn van de legende was, dus op een bepaalde manier was ik opgelucht dat ik dat niet was, zoals mijn avontuurlijke dagen waren lang achter me en sindsdien ben ik in de voetsporen getreden van mijn vader en mijn voorvaders door bewaker te worden.

GR: De stad heeft geluk met jou. Wist je trouwens dat je inspanningen werden erkend door een soort hogere macht?

Aan de Reddit-gebruiker die momenteel in Skyrim speelt als Whiterun Guard: we zien je. Bedankt voor je harde werk, Nordique Arrow-Knee. Je bent misschien niet Dragonborn, maar je hoeft geen Drakenzielen te vangen om onze harten te veroveren. pic.twitter.com/bwoa4WjIFb 4 augustus 2021

Bekijk meer

Lees verder  Hitman 3 verslaat de concurrentie om pc-game van het jaar te winnen bij de Golden Joysticks

NA: Ja, het werd onder mijn aandacht gebracht en ik ben behoorlijk extatisch sinds ik het zag. Ik vraag me af of ik CHIM heb bereikt zoals die Vivec-man.

GR: Ik kan niemand bedenken die meer verdient. Vertel me Nordique, welke wijsheid heb je opgedaan tijdens je meerjarige reis die je meeneemt naar je nieuwe functie als bewaker?

NA: Ik heb veel dingen geleerd, maar misschien wel een van de belangrijkste is dat Skyrim misschien tot de Nords behoort, maar het zijn de mensen (of het nu Man, Mer of Beastfolk is) die het maken tot wat het is.

GR: Wijze woorden, om zeker te zijn. Mag ik tot slot vragen wat je zou zeggen tegen bewakers of zelfs aspirant-helden die zich afvragen of ze Draakgeborenen zouden kunnen zijn?

NA: Investeer in goede kniebescherming, anders sluit je je eerder aan bij de bewaker dan je zou willen.

Skyrim-spelers blijven coole dingen doen: ontmoet de VR-enthousiasteling die $ 15.000 heeft uitgegeven om de game zo meeslepend mogelijk te maken.