Ik ben 70 uur bezig geweest om de perfecte date te krijgen met het beste meisje van Final Fantasy 7 Rebirth, en ik werd doodziek van de zenuwen

In Final Fantasy 7 Rebirth heb ik vlinders in mijn buik. Ik verblijf opnieuw in het spookhotel in de Gold Saucer en er heeft iemand op mijn deur geklopt. Terwijl ik op weg ga om te kijken wie het is, ben ik een grote bundel zenuwen. Het heeft me zo veel tijd gekost om hier te komen en het voelt alsof alles zich heeft opgebouwd tot dit moment. Na 70 uur, met talloze keuzes en zijmissies achter de rug, sta ik op het punt om te zien of mijn inspanningen vruchten hebben afgeworpen. Degene die aan de andere kant van de deur staat, wordt mijn Skywheel-afspraakje. Het probleem is dat ik al sinds het begin van mijn avonturen met Square Enix’ RPG mijn zinnen heb gezet op één bepaald lid van de groep en ik zal er kapot van zijn als het niet lukt.

Terwijl ik Cloud naar de deur schuif en met de hendel in aanraking laat komen, lijkt het alsof ik het volgende in slow motion meemaak. Voor een fractie van een seconde denk ik terug aan al die realityshows over blind daten waarin ze het tussenschot wegtrekken om te onthullen wie er aan de andere kant zit. Ik ben er nu te veel bij betrokken en er is geen weg meer terug. Het is het moment van de waarheid. Oh mijn god. Dit is het dan. Ik ga het eindelijk ontdekken.

Ik schaam me er niet voor om te zeggen dat ik een luid gejuich liet horen toen ik zag dat mijn droomdate me eindelijk begroette en ik opsprong uit mijn stoel. Tifa. Het is Tifa. HET IS TIFA. Eindelijk ga ik de Skywheel-scène beleven, en nog beter, ik krijg het te zien met een personage dat mijn hart heeft gestolen. *Heck ja. Je voorkeursdate krijgen in Final Fantasy 7 Rebirth voelt als een spelletje op zich, maar op dit moment kan ik niet blijer zijn dat het gelukt is.

De nacht van de date

Final Fantasy 7 Wedergeboorte

(Afbeelding credit: Square Enix)

In Final Fantasy 7 Rebirth draait het allemaal om binding. Van de reacties die je kiest in gesprekken, tot de synergiemoves die je gebruikt in gevechten en de zijmissies die je voltooit, veel van wat je doet in het avontuur is gericht op het verdiepen van je band met de leden van je party. Dat is eigenlijk waar ik het meest van heb genoten in mijn tijd met Cloud en co. Het zorgt niet alleen voor een gevoel van kameraadschap en kameraadschap, maar het zorgt er ook voor dat ik meer om de beroemde cast van personages geef dan ooit tevoren. Maar natuurlijk heeft het bandensysteem ook te maken met de beroemde Skywheel-afspraak, die veel fans zich nog goed herinneren uit de oorspronkelijke game. Sinds de release van Rebirth ben ik benieuwd hoe de Gold Saucer en het Skywheel-moment worden nagespeeld. Maar ik denk niet dat ik zo betrokken zou zijn geweest bij de mensen met wie ik het zou beleven als het spel geen prioriteit had gegeven aan onderlinge banden.

Lees verder  Hoe lang is Alan Wake 2?

Een kaartspel

Final Fantasy 7 Wedergeboorte

In Final Fantasy 7 Rebirth heb ik vlinders in mijn buik. Ik verblijf opnieuw in het spookhotel in de Gold Saucer en er heeft iemand op mijn deur geklopt. Terwijl ik op weg ga om te kijken wie het is, ben ik een grote bundel zenuwen. Het heeft me zo veel tijd gekost om hier te komen en het voelt alsof alles zich heeft opgebouwd tot dit moment. Na 70 uur, met talloze keuzes en zijmissies achter de rug, sta ik op het punt om te zien of mijn inspanningen vruchten hebben afgeworpen. Degene die aan de andere kant van de deur staat, wordt mijn Skywheel-afspraakje. Het probleem is dat ik al sinds het begin van mijn avonturen met Square Enix’ RPG mijn zinnen heb gezet op één bepaald lid van de groep en ik zal er kapot van zijn als het niet lukt.

Terwijl ik Cloud naar de deur schuif en met de hendel in aanraking laat komen, lijkt het alsof ik het volgende in slow motion meemaak. Voor een fractie van een seconde denk ik terug aan al die realityshows over blind daten waarin ze het tussenschot wegtrekken om te onthullen wie er aan de andere kant zit. Ik ben er nu te veel bij betrokken en er is geen weg meer terug. Het is het moment van de waarheid. Oh mijn god. Dit is het dan. Ik ga het eindelijk ontdekken.

Ik schaam me er niet voor om te zeggen dat ik een luid gejuich liet horen toen ik zag dat mijn droomdate me eindelijk begroette en ik opsprong uit mijn stoel. Tifa. Het is Tifa. HET IS TIFA. Eindelijk ga ik de Skywheel-scène beleven, en nog beter, ik krijg het te zien met een personage dat mijn hart heeft gestolen. *Heck ja. Je voorkeursdate krijgen in Final Fantasy 7 Rebirth voelt als een spelletje op zich, maar op dit moment kan ik niet blijer zijn dat het gelukt is.

De nacht van de date

Final Fantasy 7 Wedergeboorte

(Afbeelding credit: Square Enix)

In Final Fantasy 7 Rebirth draait het allemaal om binding. Van de reacties die je kiest in gesprekken, tot de synergiemoves die je gebruikt in gevechten en de zijmissies die je voltooit, veel van wat je doet in het avontuur is gericht op het verdiepen van je band met de leden van je party. Dat is eigenlijk waar ik het meest van heb genoten in mijn tijd met Cloud en co. Het zorgt niet alleen voor een gevoel van kameraadschap en kameraadschap, maar het zorgt er ook voor dat ik meer om de beroemde cast van personages geef dan ooit tevoren. Maar natuurlijk heeft het bandensysteem ook te maken met de beroemde Skywheel-afspraak, die veel fans zich nog goed herinneren uit de oorspronkelijke game. Sinds de release van Rebirth ben ik benieuwd hoe de Gold Saucer en het Skywheel-moment worden nagespeeld. Maar ik denk niet dat ik zo betrokken zou zijn geweest bij de mensen met wie ik het zou beleven als het spel geen prioriteit had gegeven aan onderlinge banden.

Lees verder  Kan PS5's Access Controller een einde maken aan het Gamepad vs Mouse + toetsenborddebat?

Een kaartspel

(Afbeelding credit: Square Enix)

Het kaartspel Queen’s Blood is de beste toevoeging van Final Fantasy 7 Rebirth en de grootste afleiding van de RPG

Met een eerste afspraakje in hoofdstuk 8, waar iemand voor het eerst op je hoteldeur klopt om de attracties van de Gold Saucer te bekijken, dacht ik ten onrechte dat ik mijn gewenste afspraakje al had geregeld lang voordat het echt gebeurde. Ik denk dat dit ook de inzet voor mij verhoogde, omdat ik in de aanloop naar dat moment al zoveel moeite had gedaan om mijn band met Tifa te verdiepen. Ik zorgde ervoor dat ik constant naast haar vocht, maakte ruimschoots gebruik van haar synergiemoves met Cloud en voltooide elke zijmissies waarin ze persoonlijk was geïnvesteerd. Ik sloeg ook op voor elk gesprek om er zeker van te zijn dat ik elke keer het beste antwoord koos.

Vuurwerk

(Afbeelding credit: Square Enix)

Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.