Horizon Verboden West Nails zijn Open World door elke secundaire zoektocht toe te voegen

"Horizon (Afbeelding Credit: Sony)

Horizon Forbidden West’s kant-speurtochten zijn enthralling . Sterker nog, ik zou zo ver gaan om te zeggen dat de zijde speurtochten in Horizon Forbidden West een van de beste zijn die ik heb tegengekomen in een RPG die ik ooit heb gespeeld. Iedereen is op de een of andere manier goed doordacht en zinvol, waardoor ik het gevoel heb dat ik een impact heb op de wereld buiten het hoofdverhaal. In grote open-wereldinstellingen kan het vaak overweldigend zijn wanneer deze wordt gepresenteerd met zoveel dingen te doen en te zien. En terwijl het avontuur van Aloy zeker zijn aandeel is van boodschappen, bezienswaardigheden en verzamelobjecten, voelen zelfs de kleinste taken zich de moeite waard.

Zoals iemand die enorm is geïntrigeerd door de geschiedenis van de World Guerrilla Games heeft gemaakt, geniet ik de kans om meer te leren door de relieke ruïnes te verkennen, en telkens als ik een kleinere boodschappen- of neventocht heb gewerkt, heb ik het gevoel dat ik iets heb gedaan een beter begrip van de instelling of een nuttige beloning. Als gevolg hiervan heb ik de meerderheid van mijn tijd doorgebracht tot dusverre in Horizon Verboden West actief mijn nastreven van het hoofdverhaal voor zo lang als ik kan. Tenslotte, toen de zijde speurtochten zijn, is het geen verrassing, ik merk dat ik meer willen zoeken.

Er zijn enkele spoilers voor een vroege horizon Verboden West Side Quest, de wortels die binden.

Nauwe ontmoetingen

"Horizon

(Beeldkrediet: Sony) Lees meer

"Horizon

(Afbeelding Credit: Sony)

Hoe de overblijfselen van de oude wereld in Horizon Verboden West een gevoel van wonder ontwaken

Eén horizon verboden West Side Quest Ik kan niet stoppen met nadenken over draait rond de Utaru-stam in een gebied dat bekend staat als Pleinong. Na het afronden van een mini-questline in het openingsgedeelte van het avontuur, kon ik nauwelijks wachten om te zien wat mij hier wachtte. Na een ontmoeting met een Utaru-lokaal bekend als Nel, kreeg ik de zoektocht ‘de wortels die binden’, en was aanvankelijk geboekt met het bekijken van het noorden om een ​​groep aanvallende rebellen aan te nemen. Op het oppervlak moet ik toegeven, het klonk niet vooral opmerkelijk voor zover de nevenwachten gaan.

Lees verder  Far Cry 6 trekt een DLC-missie met Danny Trejo in de hoofdrol nadat deze eerder werd uitgebracht

Toen ik Kue na het gevecht ontmoette, nam het geheel een zinvollere beurt die aanzienlijk gewicht had gedragen. Elke Utaru draagt ​​een klein buidel van zaden die ze bij de geboorte hebben gegeven die belangrijk voor hen is, ik kwam leren, die vervolgens bij de dood worden geplant. De zaden zijn hoe de stam hun geliefden herinnert en ‘hun plaats in de cyclus viert’. Kue sprak over een kleine witte bloem, zijn dochter belde Wintersong dat ze tot haar laatste ademhaling droeg. Nu, die bloemen worden geplant in de aarde van Riverhym, de locatie die ik had geholpen om te beschermen, en ik realiseerde me snel hoeveel deze plaats betekent voor Kue en de anderen. Het gevecht dat ik gewoon had geholpen om tegen de rebellen te winnen, voelde plotseling alsof het echt had. En na het horen van zo’n verhaal was ik des te meer geïnvesteerd in het zien van de rest van de zoektocht.

Als het gaat om geweldige speurtochten, zijn de beste voorbeelden vaak degenen die betekenis hebben – ze zijn niet alleen opgenomen omwille van het aanbieden van iets anders om te doen. Mass Effect 2 levert in dit verband dankzij de high-stakes zelfmoordmissie, bijvoorbeeld, waarbij elke zijde quest die je doet als commandant Shepard om je crew te rekruteren en te helpen bij het verhogen van je overlevingskansen – die op zijn beurt aan de beurt wordt toegevoegd. Doel voor alles wat u doet. De Witcher 3 omvat ook fantastische, diepgaande zij-speurtochten die allemaal te gemakkelijk waren om te worden geïnvesteerd in dankzij hun verdiepingende storytelling; Terwijl de willekeurige ontmoetingen van rode dode inkoop 2 zijn wilde west-instelling zo levend maken.

"Horizon

(Afbeelding Credit: Sony)

“Wat de zijde-speurtochten echt onderscheidt, is de manier waarop de World reageert op uw betrokkenheid bij hen.”

Horizon Forbidden West’s kant-speurtochten zijn gedenkwaardig voor de verhalen die ze vertellen, hoe belangrijk ze vaak voelen, en de manier waarop ze een vollediger beeld bouwen van de instelling en zijn mensen. Maar wat de zijde speurtochten echt onderscheidt, is de manier waarop de wereld reageert op uw betrokkenheid bij hen. Afhankelijk van de aard van de zijzoektocht, zijn er tijden dat u terugkeert naar een locatie en zie hoe uw acties het gebied en de bewoners hebben beïnvloed. De missies die je hebt voltooid, kunnen zelfs in gesprek komen met mensen die je later op de lijn ontmoet, wat het idee versterkt dat wat je doet een impact heeft – zo veel, dat anderen opzeggen.

Lees verder  Hitman 3 krijgt tot en met 2022 nieuwe kaarten, nieuwe modi en nieuwe verhaallijnen

Als een grote fan van rpgs, ben ik zeker geen onbekende voor vuller-speurtochten die grote uitgestrekte werelden uitkijken. Ik denk dat dat is waarom ik vooral heb genoten van het verkennen van Horizon Forbidden West. Alles voelt alsof het een doel heeft, een betekenis. Veel van de zijde speurtochten die ik tot nu toe ben tegengekomen in Horizon Forbidden West speelde als de wortels die binden. Ik denk dat ze op een manier zullen gaan, maar ik ben uiteindelijk volledig verbeen van hoeveel diepgang er is voor elk verhaal. Toen ik een korte tijd naar Riverhym keerde, stond ik voor de witte bloemen die Kue sprak. Het kennen van de betekenis achter die bloemen maakte mijn inspanningen de moeite waard – een klein detail dat me laat weten zou ik met succes hebben geholpen een plek te beschermen die echt belangrijk is voor degenen die daar verblijven.

Starten van het avontuur voor jezelf? Bekijk deze Horizon Verboden West Tips voor het koppelen van technologische titanen.

"Heather Heather Wald

Senior Staff Writer

Ik begon te schrijven voor het gedeelte Games van een student-run-website als undergrad, en bleef een aantal jaren over games in mijn vrije tijd schrijven tijdens de winkel- en temp-banen. Uiteindelijk verdiende ik een MA in magazine-journalistiek aan de universiteit van Cardiff en kreeg kort na mijn eerste officiële rol in de industrie als contenteditor voor Wuff-magazine. Na het schrijven over alle dingen Tech and Games-gerelateerd, heb ik toen een korte stint als freelancer voordat ik mijn rol als stafschrijver hier in Gamesradar + landde. Nu krijg ik om functies, previews en beoordelingen te schrijven, en als ik dat niet doe, kun je me meestal verloren vinden in een van de Dragon Age of Mass Effect Games, in een andere heerlijke indie, of veel te veel te veel drinken thee voor mijn eigen goed.