Een pixelartiest maakt iconische pokemon -anime -scènes lijken op de games en nu huil ik in mijn toetsenbord

Een getalenteerde pixelartiest neemt klassieke scènes uit de Pokemon -anime en laat ze eruit zien als de originele games, en nou, ik denk dat ik weet waarom ik nu vertrouwensproblemen heb.

De reden dat ik op een zonnige vrijdagmiddag om mijn toetsenbord huil? Veel “klassieke scènes” van Pokemon, met name het eerste seizoen, zijn erg triest! Weet je nog toen Charmander werd verlaten (opent in nieuw tabblad) door die eikels en stierf bijna omdat zijn vlam werd overgedaald door de stromende regen terwijl Spearows hem kwaadaardig aanviel? Of hoe zit het toen Ash afscheid moest nemen van zijn geliefde Butterfree (opent in nieuw tabblad) en hun hele reis samen herinnerde? Dat waren de OG Sad Boy-uren voor de 10-jarige ik, en nu zijn ze terug als pixelkunst en niet minder effectief in het trekken aan mijn hartreeksen.

Een kunstenaar die door Pixeladdy gaat (opent in nieuw tabblad) heeft zijn kijk op enkele van de meest emotionele scènes van Indigo League op sociale media gedeeld. Hier zijn zijn pixelkunstversies van de bovengenoemde momenten:

oc_charmander_the_stray_decided_to_recreate_this van r/pokemon

oc_since_you_all_looved_the_charmander_the_stray van r/pokemon

Pixeladdy vertelt me ​​dat hij onlangs afleveringen van Indigo League opnieuw heeft bekeken en een overweldigende golf van emotie voelde die hem dwong om de meest memorabele scènes in de stijl van zijn favoriete spellen opnieuw te maken.

“Als kind hield ik altijd van die scènes omdat ze me echt in mijn gevoel hebben gebracht en ik voelde me altijd zo emotioneel gehecht aan die Pokemon”, zegt Pixeladdy. “Ik wilde twee van mijn favoriete dingen mixen: de overwereldstijl van Pokemon -games en de Pokemon -anime waar we allemaal van hielden als kinderen. Ik wilde mezelf uitdagen.”

Hij vertelt me ​​ook dat er nog meer komt, wat suggereert dat we een soortgelijke kijk op meer van zijn favoriete anime konden zien, waaronder Naruto, Hunter X Hunter en Demon Slayer.

“Ik wil absoluut spelen met andere anime -scènes, maar over het algemeen is dit gewoon leuk voor mij. Anime opnieuw imageren in deze nostalgische Pokemon -spelstijl is super leuk voor mij.”

Pixeladdy heeft een heleboel geweldig werk dat verschillende generaties Pokemon aanpast in pixelkunst, zoals deze (opent in nieuw tabblad) die zich Pokemon Scarlet voorstelt en de starters van Violet in de stijl van afgevuurde en Leafgreen en, een van mijn persoonlijke favorieten, dit stuk ( Opent op nieuw tabblad) die Halloween in Pallet Town plaatst. Geef hem een ​​volg op Instagram (opent in nieuw tabblad) als je het leuk vindt wat je ziet.

Lees verder  Pokemon Scarlet en Violet Gym Leaders: Elk personage dat tot nu toe is bevestigd

Ontdek waar uw favoriete generatie op onze lijst staat van de Beste Pokemon Games .

Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.