De uitgestrektheid breidt zich uit naar strips in april

Fans van de Expanse Book-serie en onlangs gesloten streaming-serie die meer van de bemanning van de Rocinante en hun sterrenvarende avonturen willen nu de show voorbij is, hebben geluk als BOOM! Studios brengt zijn lijn van de Expanse Comics terug met een beperkte serie met 12 uitgaven die boem! zegt “verbreedt het expanse -universum op manieren die zullen veranderen hoe fans de hele serie bekijken.”

"The

(Afbeelding Credit: Boom! Studios) (opent in nieuw tabblad)

Geschreven door Green Arrow: Jaar één schrijver Andy Diggle met kunst van Voltron: Legendary Defender Artist Rubine, The Expanse: Dragon Tooth Diving Headlong in the Mythos of the Expanse -serie met een verhaal dat zich afspeelt in de “Missing Years” tussen de boeken The Expanse: Babylon’s Ashes and the Expanse: Persepolis Rising.

“De geheime geschiedenis van de favoriete personages van fans zal voor het eerst worden onthuld … de draden van de show samenbinden en aanhoudende vragen beantwoorden die lezers en kijkers zullen brengen tot ver buiten de geweldige horizon,” plaagt Boom! The Expanse: Dragon Tooth.

"The

(Afbeelding Credit: Boom! Studios) (opent in nieuw tabblad)

“Het is niet vaak dat je aan iets kunt werken waar je al van houdt met je hele hart, en iedereen die me kent, weet hoe gepassioneerd ik ben over de uitgestrektheid”, zegt serieschrijver Andy Diggle. “Pak omhoog en strap binnen-we gaan wat high-g manoeuvres trekken!”

“Het is een echte eer voor mij om deel te nemen aan dit project”, voegt kunstenaar Rubine toe. “De uitgestrektheid is een spectaculair sci-fi-verhaal, authentiek en uitstekend gedaan. Maar het is ook een existentieel portret van de loop van de mensheid. Hoe helaas herhalen we voortdurend dezelfde fouten uit het verleden. En hoe alleen door af te komen van wrok en vooroordelen kunnen we verder gaan als een samenleving. ”

The Expanse: Dragon Tooth #1 gaat in april te koop met covers van Christian Ward en Jungguen Yoon.

Terwijl je je opmaakt voor alle nieuwe stripboekenreleases van 2023, kijk je terug naar de beste strips van 2022 .

Lees verder  Oude ronde Robin
Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.