De beste MCW loadout in Modern Warfare 3 op dit moment

Kies een goede MCW loadout in Modern Warfare 3 en u zult zien dat deze Assault Rifle ongetwijfeld een van de beste MW3 wapens is die het spel op dit moment te bieden heeft. Het heeft een bliksemsnelle TTK en de veelzijdigheid en mobiliteit van het wapen maken het een geweldige optie voor zowat elke situatie waarin u zich kunt bevinden – van de nauwe omheiningen van Rust tot de lange zichtlijnen van Wasteland.

Het voordeel van de beste MW3 MCW loadout is dat u deze perfect kunt aanpassen, afhankelijk van uw speelstijl. Ik ben een behoorlijk agressieve speler, die posities inneemt en op afstand schiet, dus ik heb gekozen voor een opstelling die ADS en sprint-to-fire snelheden beloont. Probeer mijn MCW-uitrusting eens en neem het van daaruit over, maar dit zou u absoluut op het juiste spoor moeten zetten. Hieronder vindt u dat samen met mijn keuze van de uitrusting waarmee u het wapen kunt combineren, en het eindresultaat zou de beste MCW loadout in Modern Warfare 3 moeten zijn die u op dit moment kunt vinden.

Beste MCW-uitrusting in MW3

Beste MCW loadout in Modern Warfare 3

(Afbeelding credit: Activision)

Loop: Casus Brake
Loop: Second Line Mammoth Zware Loop
Onderloop: DR-6 Handstop
Optic: MK3 Reflector
Kolf: A90 Venom Kolf

De MCW wordt ontgrendeld op spelersrang 44, dus u zult het grootste deel van het progressiesysteem moeten doorlopen om dit wapen in handen te krijgen. Als dat gelukt is, zult u voorrang willen geven aan hulpstukken die de terugslag verminderen en uw mobiliteit of ADS-snelheid verbeteren. Ik heb gekozen voor de Second Line Mammoth Heavy Barrel en Casus Brake om de stabiliteit en snelheid een broodnodige boost te geven. Ik moet ook vermelden dat de optiek volledig verwisselbaar is, dus kies wat voor u het beste voelt – vergeet niet om het Modern Warfare 3 tac-stance systeem te gebruiken om van uw richtkijker over te schakelen op ijzeren vizieren in close quarters.

Beste MCW-klasse in MW3

Beste MCW loadout in Modern Warfare 3

(Afbeelding credit: Activision)

Vest: Gunner Vest
Handschoenen: Commandohandschoenen
Uitrusting: Missie Controle Comlink

Gezien de enorme stopkracht van dit wapen, houd ik het voor mijn beste MCW-uitrusting in MW3 graag vrij eenvoudig. U zou het Gunner Vest kunnen vervangen door het Overkill Vest, maar ik geef de voorkeur aan herlaadsnelheid en mobiliteit. Wat de uitrusting betreft, kies ik voor de Mission Control Comlink omdat deze de Killstreak-kosten met één verlaagt, wat de tijd verkort voordat ik mijn Overwatch Helo kan inzetten, wat altijd aantrekkelijk is.

Lees verder  Baldur's Gate 3 Gauntlet of Shar gids en umbral edelsteen locaties
Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.