Breath of the Wild SpeedRunner verslaat het spel 50 keer in één dag

Nog een dag, weer een verbijsterende adem van de prestatie van de wilde speedrunner. Deze keer slaagde sommige absolute Mad Lad erin om de hele wedstrijd 50 keer in één dag te verslaan.

Misschien niet verwonderlijk, werd deze nieuwe prestatie bereikt door dezelfde speedrunner die eerder het record vestigde voor het verslaan van de game in 25 minuten. Nu slaagde Player 5 erin om die tijd zijn gemiddelde te maken en maar liefst 50 keer door het spel te rennen in een periode van 24 uur. Je kunt de hele stream bekijken, die eigenlijk slechts iets minder dan 23 uur duurt, hier. (opent in nieuw tabblad)

Ik heb BOTW net 50 keer in 24 uur verslagen 😪 Bedankt iedereen die langskwam en me hiervoor wakker hield! pic.twitter.com/ybzxnqbez0january 15, 2023

Bekijk meer

De snelste run van speler 5 kwam op 24:16 binnen, terwijl zijn gemiddelde 25:23 was – behoorlijk verdomd consistent. Maar wat me echt indruk op me maakt, is hoe speler 5 na bijna 24 uur bijna non-stop gaming voor de 50e keer afmaakt en zijn missie volbrengt, alleen om zijn koptelefoons rustig uit te schakelen Het begin van de video, een hele kalenderdag eerder. Geen feest of huil van opluchting, gewoon een tevreden glimlach. Hij heeft een subtiele geeuw gehaald, maar hij is schokkend cool en verzamelt over de hele zaak. Ik veronderstel dat wanneer je een naam maakt voor jezelf die een spel heel snel verslaan, je uiteindelijk aan het hele ding went.

Ik ben verbaasd dat na zes jaar in een van de meest actieve SpeedRunning -gemeenschappen die er zijn, mensen nog steeds nieuwe records vinden om in de adem van het wild te breken. Om nog maar te zwijgen van alle kleine details die nog worden ontdekt, zoals het onvermogen van de arme Chuchus om te zwemmen.

Controleer onze Zelda: Tears of the Kingdom Guide voor alles wat we weten over het komende vervolg.

Lees verder  Alle Skyview -torens in Zelda tranen van het koninkrijk en hoe je erin kunt komen
Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.