Avatar 3 heeft een andere verteller dan de vorige twee films

Avatar-regisseur James Cameron heeft bevestigd dat de derde film in de Sci-Fi-franchise een groot verschil zal hebben voor de eerste twee afleveringen-het zal niet worden verteld door Jake Sully (Sam Worthington).

“Ik ga even de tijd nemen waarop het stof vrijmaakt om te beoordelen waar mensen van hielden en waar ze het meest op reageerden in deze huidige release, en ik kan teruggaan en een beetje sleutelen, en we kunnen teruggaan en een paar doen van momenten hier en daar, “vertelde Cameron de soundtracking met Edith Bowman (opent in New Tab) podcast toen hem werd gevraagd naar de status van de derde film.

“Het zal niet radicaal zijn, maar misschien een beetje verfijnen om te benadrukken dat waar mensen op reageren. Lo’ak bijvoorbeeld echt naar voren gekomen als een personage waarmee mensen gingen, dus ik zou misschien manieren kunnen vinden om … Nu is hij al de verteller – oh, ik geef hier iets weg … maar dit is oké, ik denk dat het intrigerend kan zijn voor mensen om na te denken over wat er komt. ”

Lo’ak (Groot -Brittannië Dalton) is het middelste kind van Jake en Neytiri (Zoe Saldaña) – In Avatar: The Way of Water heeft hij een moeilijke relatie met zijn vader en worstelt hij om Jake’s verwachtingen van hem waar te maken en het voorbeeld te volgen en het voorbeeld te volgen en het voorbeeld te volgen en het voorbeeld te volgen en het voorbeeld te volgen en het voorbeeld te volgen en het voorbeeld te volgen en het voorbeeld te volgen en het voorbeeld te volgen en het voorbeeld te volgen en het voorbeeld te volgen en het voorbeeld te volgen en het voorbeeld volg van zijn oudere broer Neteyam (Jamie flatteert).

Cameron vervolgde: “Jake was onze voice -over verteller voor film één en voor film twee, en we hebben een andere verteller voor elk van de volgende films. We zien het door de ogen van een ander personage.”

Avatar 3 is ingesteld om op 20 december 2024 op het grote scherm aan te komen. Bekijk ondertussen onze picks van de andere meest opwindende aankomende films aan de horizon.

Lees verder  David Lynch zegt dat hij geen nieuwe film in première heeft in Cannes
Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.