Als je denkt dat de metalen versnelling Solid 3 remake -onthulling te kaasachtig was, was je er de eerste keer niet

“Wat een sensatie, met duisternis en stilte door de nacht.” Ik kwam 19 jaar oud toen Metal Gear Solid 3 in 2005 aan de Europese kusten landde en niet helemaal begreep wat er aan de hand was tijdens de openingen van de opening van het volkslied. Ik begreep dat de Action-Adventure Stealth-serie al lang was geïnspireerd door de passie van maker Hideo Kojima voor de James Bond-franchise, maar tot dat moment was de gelijkenis zoals ik begreep dat het meer een mechanische was.

Voor alle doeleinden was Snake een trigger-happy spion. Hij had te allen tijde een uber-intelligente collega in zijn oor en had toegang tot de meest geavanceerde technologie die hielp de klus te klaren. Hij vocht tegen tientallen gezichtsloze voetsoldaten, en enkele van de meest memorabele, grotere dan levensgrote baas slechteriken die ik ooit eerder had gezien in videogames. En, vaker wel dan niet, was er een liefdesinteresse in de mix in een of andere vorm.

Het was allemaal heel, nou ja, James Bond . Tegen de tijd dat Metal Gear Solid 3 rond rolde, begreep ik de vergelijkingen met de romans van Ian Fleming en de daaropvolgende meerdere filmaanpassingen – ik had er nooit van gedacht Skin-kruipende teksten. Dat is precies hoe Snake Eater 18 jaar geleden begon, en ik herinner me dat ik me destijds tot mijn partner wendde en vroeg: wat was dat in godsnaam?

Toen de Metal Gear Solid 3 Remake -trailer daalde tijdens de PlayStation Showcase van gisteren, vroeg GamesRadar+’s Hirun Cryer serieus: moest het echter echt met zo’n slechte trailer zijn? En eerlijk gezegd denk ik dat het antwoord ja is.

Een solide

"Metal

(Afbeelding krediet: Konami) retrospectief

"Metal

(Afbeelding krediet: Konami)

Metal Gear Solid 3: Snake Eater was James Bond via John Rambo

In tegenstelling tot zijn voorlopers, stapte Metal Gear Solid 3 weg van de industriële omgevingen van de eerste solide games en liet ze ons in de jungle. We zouden op dieren kunnen jagen op eten, don camouflage die ons hielp samen te voegen in onze omgeving, en wade neus diep in zoetwatermeren zoals een tweede Wereldoorlog commando. De metalen versnelling Solid 3 Remake Trailer verwijst naar dat alles, met zijn on-the-nos Circle-of Life-thema, roofzuchtige dieren, een waterlichaam dat lijkt op die van de droefse ontmoeting, en natuurlijk natuurlijk , Snake kampeerde in het drankje bedekt met zwarte verf met een bandana en duizend meter blik. En dan is het speeltijd, de camera zwaait omhoog, de trompetten ontploffen en de Kettledrums rumble. “Wat een sensatie, met duisternis en stilte door de nacht.”

Lees verder  Hoe u de Modern Warfare 2 -inval kunt starten en een RAID -opdracht verdienen

Simpel gezegd: het is cheesy als de hel, en dat is precies wat het geweldig maakt. Er zijn nog steeds een aantal vrij vitale details om op dit moment te strijken – niet in het minst wie de ontwikkeling helpt – maar het is geruststellend om te weten dat het niveau van de metalen versnelling 3 remake het niveau van het origineel lijkt, en dat de metalen versnelling solide 3 Remake is een “trouwe” verhaalrecreatie, maar biedt ontwikkelde gameplay en visuals. Zelfs het daft-delta-symbool dat lijkt te hebben vervangen aan de nummer 3 aan het einde van de titel van de game, voelt zich in stand met de zelfverzekerdheid van MGS 3-iets dat degenen achter de schermen dwong om te verduidelijken, ondanks dat ze niet kunnen voorkomen dat fans van clowning doorgaan Het. “Het Delta -symbool is gekozen omdat de betekenis ervan past bij het concept van het remake -project”, luidt deze tweet. “Delta betekent ‘verandering’ of ‘verschil’ zonder de structuur te veranderen.”

De Solid -serie van Metal Gear heeft altijd iconische slechteriken gepraat, maar er is argument te maken dat MGS 3 het beste en meest memorabele bevat. Van een jonge revolver Ocelot, tot de baas en haar bonte bemanning van toegewijde en gestoorde inwoners – de angst, de woede, de pijn, het verdriet en het einde – ik kan niet wachten om te zien hoe elk van deze klootzakken opnieuw wordt bedacht moderne verwachtingen. Zonder iets specifieks te verwennen, vraag ik me ook af of de remake dezelfde intuïtieve oplossingen zal bevatten voor bepaalde gevechten die het oorspronkelijke aanbod van de game bijna twee decennia geleden deed.

De tijd zal het leren, maar ik ben er al zeker van dat de cheesiness die in 2005 zoveel van de Maiden Voyage van Naked Snake reed, deze keer zal worden behouden, God vreselijk/spectaculair prachtig themalied en zo. Of je nu de eerste keer was of niet, ik garandeer dat de trompetten, drums en vocalen nu de rest van de week in je hoofd zitten. Maak je klaar om te zoeken en smelten in slang. Of zoiets. Ik begrijp nog steeds duidelijk niet wat iets ervan betekent. Wat een sensatie, inderdaad.

Lees verder  Hoe Endnight Games Sons of the Forest's Island hebben geëgaliseerd

check out Alles aangekondigd op de PlayStation Showcase 2023

Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.