Pokemon Legends Arceus Daybreak heeft mijn besluit vernieuwd om ze allemaal te vangen

"Pokemon (Afbeelding krediet: Nintendo)

Pokemon Legends: Arceus Daybreak heeft mijn vastberadenheid opnieuw opgesteld om eindelijk de Pokedex te voltooien. Ik heb weliswaar nooit zo’n resultaat verwacht, maar het is allemaal te danken aan een reeks verzoeken in de verrassingsvrije DLC die Pokemon Legends Arceus massieve massale uitbraken introduceren. Zoals je misschien uit de naam kunt raden, zijn deze vergelijkbaar met reguliere massa -uitbraken in het basisspel, met als belangrijkste verschil dat ze veel groter zijn in schaal. In plaats van slechts één geconcentreerde uitbraak van geselecteerde Pokemon in een gebied, komen meerdere instanties tegelijkertijd voor, wat je de kans geeft om een ​​heleboel beestjes te vangen tijdens één excursie.

Ik ben aangenaam verrast om te ontdekken hoe plezierig deze nieuwe toevoeging is na het voltooien van het hoofdverhaal. Het geeft me niet alleen de kans om veel Pokemon te vangen die ik nog moet tegenkomen, en meer inzendingen in mijn ‘DEX te voltooien, maar het doet dit op een manier die veel spannender is – en zelfs soms meer uitdagend – dan jouw Run-of-the-mill uitstapjes in het wild.

Shinies zien

"Pokemon

(Afbeelding krediet: Nintendo) Lees meer

"Pokemon

(Afbeelding krediet: Nintendo)

Met Pokemon Scarlet en Violet, en Legends Arceus, omarmt de serie eindelijk zijn ware potentieel

De daybreak -aanvragen zijn voor u beschikbaar nadat u het einde hebt bereikt van de hoofdverhaallijn van Pokemon Legends: Arceus. Zodra de credits zijn gerold, kun je het eerste verzoek van de Daybreak -update activeren, geleid door Warden Mai en haar vertrouwde Munchlax -metgezel. Nadat je met het paar hebt gesproken, heb je een onderzoek aangegaan dat je in een vreemde afwijking ziet.

Om onbekend redenen lijkt Munchlax nieuwsgierig te zijn naar een bepaald gebied in de Obsidian Fieldlands, die bij inspectie een uitbraak van Pokemon ervaart die niet inheems in het gebied is. Het duurde niet lang, het blijkt dat een nieuw vreemd fenomeen door de regio Hisui loopt, en je hebt de taak om erachter te komen wat er gebeurt. Dit is wanneer je voor het eerst een enorme massa -uitbraak ervaart.

Als je op avontuur bent door Pokemon Legends: Arceus, zul je waarschijnlijk een kleinere massa -uitbraak zijn tegengekomen tijdens je escapades. Elke keer dat je uit Jubilife dorp vertrok, is er een kans dat je op de kaart zal spawnen. Door deze uitbraken verschijnt een groep van dezelfde Pokemon op een bepaalde locatie en, terwijl je ze vangt of verslaat, zal er meer spawnen – als je geluk hebt, kun je zelfs een glanzende versie van die Pokemon tegenkomen.

Lees verder  Negeer de geruchten, er zal een schakelaar 2 al geruime tijd niet zijn

De massieve instanties, aan de andere kant, zien veel uitbraken tegelijkertijd plaatsvinden en verschijnen op de kaart als verschillende vraagtekens verspreid over een deel van de regio. De eerste keer dat ik een dergelijk evenement ervaar als onderdeel van het onderzoek, merk ik dat ik me meteen aangetrokken voel tot het element van mysterie – je weet nooit welke Pokemon je zult tegenkomen tot je daarheen gaat en het zelf ziet.

Ik heb in het verleden niet veel geluk gehad als het gaat om het vinden van zeldzame Pokemon. Maar tijdens mijn onderzoek bij het aanbreken van de dag was ik in staat om een ​​glanzende magikarp en luxio te vangen in twee verschillende uitbraaklocaties, en er is geen onderdrukken van mijn duizelige opwinding bij de gedachte om meer te vinden met elke uitbraak waar ik race naar toe.

Alfa -hordes

"Pokemon

(Afbeelding krediet: Nintendo)

‘Zelfs nadat ik de reeks verzoeken had afgemaakt, kon ik mezelf er niet van weerhouden om in meer uitbraken te springen om te zien wat Pokemon zou verschijnen.’

Er zijn ook verschillende elementen die een rol spelen die nieuwe uitdagingen toevoegen aan Pokemon Legends Arceus ‘massieve massale uitbraken. Omdat ze vastgebonden zijn aan de regenbuien, zullen ze verdwijnen als de regen na verloop van tijd weggaat, dus je bent tegen de klok als je naar veel plekken op de kaart wilt gaan. Voor het onderzoek moet je naar drie uitbraken gaan voordat ze verdwijnen.

Zoals ik ontdek, is het maar al te gemakkelijk om te veel tijd op één locatie door te brengen om ze allemaal te vangen. Als de regen afsterft, moet je heen en weer reizen tussen Jubilife Village en het gebied van de kaart totdat een uitbraak weer materialiseert. Gelukkig kom je snel wat bessen tegen die aan Munchlax kunnen worden gegeven om te onthullen wat Pokemon op elke locatie te vinden is – terwijl dit het mysterie verwijdert, helpt het je bij de Pokemon die je op zoek is en tijd besparen.

"Pokemon

(Afbeelding krediet: Nintendo)

Wanneer je een uitbraak opruimt, is er ook een kans dat een nieuwe schat op dezelfde plek zal verschijnen. Uit mijn eigen ervaring is dit meestal evoluties van de Pokemon die er eerder waren … Soms kunnen ze zelfs een groep alfa’s zijn. Op een gegeven moment ruim ik een bijeenkomst van bronzoren weg, maar wordt in een hinderlaag gelokt door vier Alpha Bronzongs die achter me achterna zitten met hun brandende rode ogen. Ondanks het feit dat je jezelf soms in een aantal lastige situaties kunt vinden als je niet snel handelt, zet het zeker de scène voor een aantal zeer memorabele momenten en stelt je je moed in een aantal zware gevechten.

Lees verder  The original Sonic the Hedgehog game is coming to Tesla

Het onderzoek dat in de Daybreak -update is geïntroduceerd, brengt je overal in Hisui, naar de gebieden die je tijdens het avontuur ontgrendeld hebt. En met de hoofdcast van personages die onderweg binnenkomen, is het de moeite waard om te ervaren als je het hoofdverhaal hebt voltooid. Maar zelfs nadat ik de reeks verzoeken had afgemaakt, kon ik mezelf er niet van weerhouden om in meer uitbraken te springen om te zien wat Pokemon zou verschijnen.

Er gaat echt niets boven terugkeren naar professor Laventon na een enorme massa -uitbraak en het zien van hoeveel Pokemon je snel hebt gevangen in één vielen. Het brengt ook de toegevoegde bonus met zich mee om u te helpen een aanzienlijk aantal ervaringspunten te verdienen in de richting van uw Survey Corps Star -rang. De toevoeging van dit nieuwe fenomeen heeft me echt precies het soort motivatie gegeven dat ik nodig heb om eindelijk mijn Pokedex in Pokemon Legends Arceus te voltooien.

enthousiast voor het volgende Pokémon -avontuur? Hier is alles wat we tot nu toe weten Pokemon Scarlet en Violet .

"Heather Heather Wald

  • (opent in nieuw tabblad)
  • (opent in nieuw tabblad)

Senior stafschrijver

Ik begon te schrijven voor het spellengedeelte van een student-gerunde website als undergrad, en bleef een aantal jaren in mijn vrije tijd over games schrijven in mijn vrije tijd tijdens de detailhandel en temp. Uiteindelijk verdiende ik een MA in tijdschriftjournalistiek aan de Universiteit van Cardiff, en kort daarna kreeg ik mijn eerste officiële rol in de industrie als inhoudsredacteur voor Stuff Magazine. Na het schrijven over alle dingen die te technologie en games-gerelateerde, deed ik toen een korte stint als freelancer voordat ik mijn rol als stafschrijver hier bij GamesRadar+belandde. Nu mag ik functies, previews en beoordelingen schrijven, en als ik dat niet doe, kun je me meestal verloren vinden in een van de drakenleeftijd of massa -effectspellen, in een andere heerlijke indie worden gestopt of veel te veel drinken thee voor mijn eigen bestwil.