Waarom ik ervoor koos om Kingdom Hearts 3 op de 20e verjaardag van de serie opnieuw te spelen

"Kingdom (Afbeelding krediet: Square Enix)

Het afstoffen van mijn exemplaar van Kingdom Hearts 3 is niet bepaald uit karakter voor mij, maar ik heb onlangs een echte drang gevoeld om terug te keren. Of het nu komt omdat deze week de 20 -jarig jubileum van de serie markeert, of omdat ik comfort wilde vinden bij het opnieuw bezoeken van iets dat bekend was, besloot ik om de derde aflevering van de Mainline -serie over de game opnieuw te spelen die het allemaal begon.

Al 20 jaar lang heeft de langlopende RPG-serie de lijnen tussen de werelden van Disney en Final Fantasy zo moeiteloos vervaagd, vaak op manieren die niet zouden moeten werken, maar absoluut doen. En terwijl zo velen van jullie herinneren aan Sora, Donald en Goofy’s vroegste avonturen samen, is er iets met Kingdom Hearts 3 waardoor ik me overweldigend sentimenteel voel.

Misschien is het omdat ik Kingdom Hearts voor het eerst ervoer toen ik zes jaar oud was. Hoewel ik verbaasd ben over hoeveel impact de serie nog steeds op me heeft, 20 jaar later, is het de release van Kingdom Hearts 3 die vandaag echt met mij resoneert. Ik weet nu dat het ding dat me keer op keer terug naar Kingdom Hearts heeft gehouden, niet het complexe verhaal is, de goofy (neem de woordspeling) opstelling, de lieve personages of de kinetische gevechten – het zijn de herinneringen die ik associeert met elk van de spellen.

Ik weet niet hoe het met je zit, maar ik vind het moeilijk om een ​​van de opening of het sluiten van cinematics opnieuw te bekijken zonder zich overweldigend emotioneel te voelen. Daarom zal ik me vaak tot de serie wenden wanneer ik me nodig heb of jarenlang nostalgisch wil worden. En daarom ben ik terug om Kingdom Hearts 3 te spelen en herinneringen op te halen over de opwinding die het langs zijn weg heeft gegenereerd om vrij te geven.

Kijken naar de jaren voorbijgaan

"Kingdom

(Afbeelding krediet: Square Enix)

Dus ik heb een nieuw Kingdom Hearts 3 opgestart. Save. Ik keek toe hoe donkere wolken over het scherm vegen, gevolgd door de Disney- en Square Enix -logo’s, en datzelfde gevoel van opwinding waste snel weer over me heen. Het is misschien drie jaar geleden sinds de release van Kingdom Hearts 3, maar die openstaande filmpje, soundtracked door Hikaru Utada en Skrillex’s iconische nummer ‘Face My Fears’, heeft niets van zijn macht over mij verloren.

De openingscinematica behoren altijd tot de meest memorabele delen van elk Kingdom Hearts -spel voor mij. Het is tijdens deze sequenties dat we een kijkje krijgen in het avontuur waar we aan gaan beginnen en flitsen van herinneringen van eerdere afleveringen van de serie ontvangen. Na zoveel verwachting en wachten (Square Enix heeft de neiging om een ​​ bit te laten van een kloof tussen de hoofdlijngames) Het is geen verrassing dat ze een element zijn van de ervaring waar we het meest sentimenteel over kunnen krijgen .

Lees verder  De GameMe Hardware Awards 2021-winnaars zijn zojuist bekendgemaakt

De openingscinematica in de drie hoofdspellen zijn bijna niet te onderscheiden – maar waarom zou je met iets goeds knoeien? Elk filmpje bestaat uit een voice-over van Sora in het begin, snelle overgangen tussen bekende personages, instellingen en iconische momenten in de games, en een origineel nummer van de Japanse popster Hikaru Utada. Of je nu op voor je eerste avontuur bent of weer terugkomt voor meer, er is een charme voor de presentatie die moeilijk te negeren is.

“Er is iets unieks aan het openingscene van Kingdom Hearts 3 waardoor het opvalt tussen alle anderen”

Hoewel erg op uiterlijk vergelijkbaar is, is er iets unieks aan het openingscene van Kingdom Hearts 3 waardoor het opvalt tussen alle anderen. Als je het niet wist, begint de Kingdom Hearts-serie met Sora, Kairi en Riku in de eerste game, maar we ontmoeten ook andere belangrijke personages in de vervolg en spin-offs onderweg. Al deze individuele verhalen die in de games worden verteld, leiden tot de gebeurtenissen van Kingdom Hearts 3 – daarom was het zo’n groot probleem voor fans die 17 jaar hadden gewacht om erachter te komen hoe de Dark Seeker Saga zou eindigen.

Terwijl het nummer bouwt en we opnieuw worden geïntroduceerd in personages en locaties die we al een tijdje niet meer hebben gezien – bijvoorbeeld het Wayfinder Trio, Destiny Islands, Roxas en meer – is het moeilijk om niet soppy te denken over hoe ver de serie is gekomen en Hoeveel ben ik gegroeid sinds ik ze voor het eerst ontmoet. Het enige waar ik het mee kan vergelijken, is als de eerste dag terug op school na de zomervakantie. Je bent opgewonden om je vrienden weer te zien en, ondanks dat ze er anders uitzien dan wanneer je ze voor het laatst zag (of het nu te wijten is aan een nieuwe game -engine of groeispurt), je kunt gewoon niet wachten om verder te gaan waar je was gebleven.

Een verre herinnering

"Kingdom

(Afbeelding krediet: Square Enix)

Hoewel Kingdom Hearts altijd een groot deel van mijn leven is geweest, was de release van Kingdom Hearts 3 de eerste game in de serie waar ik echt aanwezig was voor. Gezien de 14-jarige kloof tussen Kingdom Hearts 2 en het directe vervolg, plus het feit dat veel van de spin-off titels onder de radar vlogen, is dit waarschijnlijk niet zo verrassing. Dit betekende dat ik in staat was om te genieten van de opwinding van het volgen van de game van onthullen tot release, voor het eerst.

Lees verder  Genshin Impact Thunder Sojourn-evenementgids

Oorspronkelijk aangekondigd als in ontwikkeling in 2013, moesten we vijf jaar wachten tot Kingdom Hearts 3 eigenlijk speelbaar was. Bijna onmiddellijk na de onthulling leek het alsof fans van het Final Fantasy X Disney Crossover -spel uit het houtwerk kwamen; Mensen waarvan ik niet eens wist dat ze een Kingdom Hearts -spel hadden gespeeld, wilden nu graag met me praten over het vervolg, dat een beetje een schok kwam nadat ze zoveel jaren hadden doorgebracht en niet echt iemand kende die ze had gespeeld.

Dat maakt deel uit van wat Kingdom Hearts 3 zo speciaal voor mij maakt. Er was een gevoel van kameraadschap en gemeenschap rond het spel waarvan ik vrees dat het moeilijk zal zijn om te repliceren. Ik heb al deze goede herinneringen aan die tijd geassocieerd, of het nu wordt gek met vreemden op sociale media over de release van een nieuw stukje informatie of de talloze uren die online theoretiseren over wat er zou gebeuren met Sora in het komende avontuur. En die opwinding viel ook over in het echte leven, of het nu het Kingdom Hearts Orchestra bijwoonde om andere fans in het vlees te ontmoeten of de tijd die ik besteedde aan het plannen van een keyblade -tattoo met een van mijn nieuwe vrienden zodra we eindelijk het vervolg hadden gespeeld . Ik kijk terug op die periode alsof het een soort levensveranderende gebeurtenis is, en ik weet dat ik daar niet alleen in zit.

"Kingdom

(Afbeelding krediet: Square Enix)

Gelukkig heeft Kingdom Hearts 3 niet geleverd tegen de tijd dat het uiteindelijk werd vrijgegeven. Toen ik eenmaal de eerste paar tussenfilmpjes had doorstaan ​​en titanen op de berg Olympus had gevochten, was het tijd om Twilight Town opnieuw te bezoeken. Deze hubwereld heeft voor mij altijd een tweede virtueel thuis gevoeld. De terracotta -gekleurde gebouwen en geplaveide paden waren opgewaardeerd vanaf de eerste optreden in Kingdom Hearts 2 en hoewel niet elk monument de laatste snee maakte (ik rouw nog steeds om de klokkentoren), gaf het me nog steeds hetzelfde gevoel dat ik voelde toen ik toen voelde toen ik me voelde toen ik voelde In het Gummi -schip springen en er voor het eerst naartoe vliegen.

Lees verder  Sony X90J review: "Een topkandidaat"

Twilight Town is zo’n cruciale plaats in Kingdom Hearts 2, Kingdom Hearts 358/2 dagen, en nu Kingdom Hearts 3, dus het is logisch om een ​​belangrijke plaats in mijn hart te hebben. Toen ik het voor het eerst ervoer in Kingdom Hearts 3, herinner ik me dat ik Sora meenam naar al mijn gebruikelijke favoriete plekken en het verkennen van de nieuwe attracties die Square Enix in het vervolg had toegevoegd. Ik merkte ook dat ik herinnerde aan mijn oude avonturen in de wereld – alsof ik eigenlijk Sora of Roxas was en echt mijn zomervakantie doorbracht op zoek naar de zeven wonderen van Twilight Town.

Al deze herinneringen zijn de reden waarom het herhalen van Kingdom Hearts 3 nu, drie jaar later, nog steeds een emotionele ervaring is. Ja, ik heb ook geweldige herinneringen aan de andere games in de serie, maar ik kan het niet helpen, maar haal in het bijzonder herinneringen op aan alles wat zowel binnen als uit Kingdom Hearts 3. De vrienden die ik heb gemaakt, de fan-events die ik heb bijgewoond, het Online discussies kreeg ik elke keer dat een nieuwe trailer werd uitgebracht. Dit alles is voor mij om gewoon te zeggen; Happy 20th Anniversary Kingdom Hearts, bedankt voor alle herinneringen.

Kingdom Hearts op 20 : Leer hoe een Mickey Mouse RPG -pitch wild uit de hand liep als regisseur Tetsuya Nomura het maken van Square’s iconische RPG. < /sterk>

"Hope Hope Bellingham

  • (opent in nieuw tabblad)

Nieuwsschrijver

Na het bestuderen van filmstudies en creatief schrijven aan de universiteit, had ik het geluk om een ​​baan als stagiair bij Player Two PR te krijgen, waar ik hielp om een ​​aantal indiemitels uit te brengen. Ik werd toen nog meer geluk toen ik een nieuwsschrijver van stagiair werd bij GamesRadar+ voordat ik na anderhalf jaar training werd gepromoveerd tot een volwaardige nieuwsschrijver. Mijn expertise ligt in Animal Crossing: New Horizons, Cozy Indies en The Last of Us, maar vooral in de Kingdom Hearts -serie. Ik ben ook bekend dat ik zo nu en dan over het vreemde Koreaanse drama voor het entertainmentteam schrijf.