Verdomme, Phil Spencer speelt veel Destiny 2

"Lot (Afbeelding tegoed: Bungie)

Xbox-baas Phil Spencer heeft herhaaldelijk grapjes gemaakt dat hij “veel te veel” Destiny 2 speelt, maar pas in de laatste Xbox “Destiny 2-sday”-stream begreep ik volledig hoeveelveel.

Spencer sprong op stream om enkele wekelijkse activiteiten uit te voeren met host TheMavShow en Destiny 2-streamer Ms5000Watts, en niet onverwachts is hij een Titan-hoofd. Meer onverwacht, hij is Power-niveau 1337 (in de uitrusting die hij tijdens de stream droeg, maar dat is misschien niet zijn maximale Power) en seizoensrang 194. Verschillende fulltime Destiny 2-streamers en contentmakers die dit spel letterlijk spelen voor de kost raken nu net seizoen 200, dus dat is niets om naar te niezen.

“Het is op mij gegroeid”, zei Spencer over het spel. “Ik zal zeggen dat in het begin, zelfs [Destiny 1], het begin, ik niet zeker weet of de sleur me echt heeft gepakt. Maar iedereen die naar mijn gespeelde uren heeft gekeken, weet nu dat het veel te veel tijd is. veel. Ik hou van de sleur. Mijn brein is simpel: je geeft me ‘dat aantal gaat omhoog als ik dit doe’, ja, dat werkt. ‘

Het is niet zo dat ik ooit heb getwijfeld aan Spencers enthousiasme voor Destiny 2, en ik heb niets dan respect voor een liefhebber van Rat King en Lion Rampant. Meer dan wat dan ook, ben ik gewoon verbaasd dat het hoofd van Xbox de tijd heeft gehad om zo’n hoogseizoenrang te halen — de beloningen eindigen op rang 100 — met nog enkele weken te gaan in het lopende seizoen van de Splicer. Aan de andere kant kan ik me voorstellen dat het veel gemakkelijker is om hier en daar een paar Strikes in te drukken wanneer je Destiny 2 op vrijwel elk apparaat kunt laden dankzij Xbox Game Pass.

10 Ascendant Shards zegt dat Spencer in de chat zal zijn tijdens de komende Destiny 2 24 augustus onthullingsstream.

Lees verder  DUNE: Spice Wars betreedt vroege toegang met sandworms, strategie en ernstige lore
Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.