The Batman Fans reageren op Opening Weekend: A “Masterpiece” en de beste stripboekfilm ooit

"De (Afbeelding krediet: Warner Bros)

De Batman is hier – en fans in het openingsweekend vallen al over zichzelf om de film te douchen met lof op sociale media.

Laten we groot beginnen. “10/10, Best [Comic Book Movie]” schreef een fan op Twitter (opent in nieuw tabblad). “Ik kan eerlijk zeggen dat Robert Pattinson mijn favoriete live-actie Batman is.”

De overweldigend positieve reacties stoppen daar niet. “Echt niet omheen. Deze film is een meesterwerk,” merkte een ander op (opent in nieuw tabblad). “De manier waarop Matt Reeves je binnenkomt uit de cinematografie en het haren van muziekscore van Michael Giacchino. De Batman is de Batman -film.”

Journalist Richard Newby legde ook de Spotlight (opent in nieuw tabblad) op Giacchino’s soundtrack: “Michael Giacchino is altijd een geit geweest, maar #TheBatman -score is misschien zijn beste werk. Ik bedoel dat mensen het hebben over de muziek die het theater verlaat, dat in mijn ervaring het theater verlaat, dat in mijn ervaring het theater verlaat, dat in mijn ervaring het theater verlaat, dat in mijn ervaring het theater verlaat, dat in mijn ervaring het theater verlaat, dat in mijn ervaring het theater verlaat, dat in mijn ervaring het theater verlaat, dat in mijn ervaring het theater verliet, dat in mijn ervaring het theater verliet, dat in mijn ervaring het theater verliet, dat in mijn ervaring het theater verliet, dat in mijn ervaring het theater verliet, dat in mijn ervaring het theater verliet, dat in mijn ervaring het theater verliet, dat in mijn ervaring het theater verliet, dat in mijn ervaring het theater verliet, dat in mijn ervaring het theater verliet, dat in mijn ervaring het theater verliet, dat in mijn ervaring het theater verlaat, dat in mijn ervaring het theater verlaat, dat in mijn ervaring verlaat is een zeldzaamheid. ”

Elders maakten degenen die de Batman al hebben gezien een punt van focussen op de prestaties van Paul Dano als de Riddler.

Het vonnis? (opent in nieuw tabblad) “Dano is misschien een betere schurk dan [de Joker van Heath Ledger], heb een tweede horloge nodig om te bevestigen.” Een ander zei (opent in nieuw tabblad): “Paul Dano’s optreden als de Riddler zal in de geschiedenis gaan.” Eén account voelde op dezelfde manier (opent in nieuw tabblad), eraan toevoegend dat: “Paul Dano is de beste schurk sinds Heath Ledger.”

Lees verder  Netflix pauzeert alle Russische projecten en overnames te midden van Oekraïne conflict

Anderen prezen de hele cast: “Robert Pattinson is nu mijn favoriete Batman”, schreef een kijker op Twitter (opent in nieuw tabblad). “Zoë Kravitz is nu mijn favoriete Catwoman (ik heb die spin -off nodig). Jeffrey Wright is fantastisch. Paul Dano’s Riddler is daar met de Joker van Heath Ledger, geen grapje.”

Men simpel gezegd (opent in nieuw tabblad): “The Batman = Kino.” We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen.

De batman gezien? Hebben we een traktatie voor u. Hier zijn alle gidsen in de film, van paaseieren tot geheime berichten en daarbuiten.

  • De Batman Easter Eggs and Referenties
  • Het Batman Secret -bericht dat je hebt gemist
  • Was Joaquin Phoenix’s Joker bedoeld om in de Batman te zijn?
  • Wanneer is de Batman op HBO Max?
  • De beste Batman -films, gerangschikt!

Bovendien, als je voor meer DC -plezier bent, is hier een overzicht van hoe je de DC -films op orde kunt bekijken.

"Bradley Bradley Russell

Ik ben de entertainmentschrijver hier bij GamesRadar+, gericht op nieuws, functies en interviews met enkele van de grootste namen in film en tv. On-site zul je me verwonderen over Marvel en het bieden van analyse en kamertemperatuur neemt de nieuwste films, Star Wars en, natuurlijk, anime. Buiten GR ben ik dol op verdwalen in een goede 100-uurs JRPG, Warzone, en schoppen terug op het (virtuele) veld met voetbalmanager. Mijn werk is ook te zien geweest in OPM, Fourfourtwo en Game Revolution.