Steven Spielberg weegt op Oscars -uitzendingen: “Ik hoop dat het is teruggedraaid”

"Steven (Afbeelding Credit: Getty Images)

Steven Spielberg heeft gewogen op de recente wijzigingen in de Oscars -uitzending van dit jaar – en hij hoopt dat ze worden teruggedraaid.

“Ik ben het niet eens met de beslissing van het uitvoerend comité,” vertelde Spielberg de Deadline (opent in nieuw tabblad). “Ik voel me heel sterk dat dit misschien wel het meest samenwerkingsmedium ter wereld is. We maken allemaal samen films, we worden een gezin waar het ene vaartuig net zo onmisbaar is als het volgende. Ik voel De lijn, er is geen onder de lijn. We zijn allemaal op dezelfde lijn die het beste van ons brengt om de beste verhalen te vertellen die we mogelijk kunnen. En dat betekent dat we voor mij allemaal een stoel moeten hebben aan de avondmaaltafel samen Leef om vijf uur. ”

De presentatie en acceptatie van de volgende prijzen zullen plaatsvinden een uur voor de ceremonie op televisie: beste documentaire kort, beste filmbewerking, make -up en kapsel, originele score, productieontwerp, geanimeerde korte film, live -actie korte film en beste prestatie in geluid . Ze worden nog steeds opgenomen, maar worden bewerkt in de live -uitzending.

Spielberg vervolgde: “Iedereen zal zijn moment in de schijnwerpers hebben. Alle winnaars zullen kunnen worden getoond met hun acceptatietoespraken, maar het is het idee dat we er niet allemaal kunnen zijn. Ik hoop dat het is omgekeerd, maar ik ben niet Anticiperen op een omkering en ik ben er niet optimistisch over. ”

De nieuwste film van Spielberg, West Side Story, staat op voor zeven prijzen bij de Oscars van dit jaar, waaronder Best Picture en Best Director. Je kunt de lijst van de Oscars 2022 -nominaties hier volledig zien.

Emily Garbutt

  • (opent in nieuw tabblad)

Entertainmentschrijver

Ik ben een entertainmentschrijver hier bij GamesRadar+, die alles over film en tv-gerelateerd over de totale film- en SFX-secties behandelt. Ik help je het laatste nieuws en ook ook af en toe een functie te brengen. Ik heb eerder geschreven voor publicaties zoals HuffPost en I-D na het behalen van mijn NCTJ-diploma in multimedia-journalistiek.

Lees verder  Het is Padme en Anakin vs. Asajj Ventress in deze Star Wars - Halcyon Legacy #3 First Look