Starfield Direct moet me keuze, gevolgen en aanpassing laten zien

De Starfield Direct Showcase komt eraan en ik weet al precies wat ik wil. Als een grote fan van RPG’s en verhaalgestuurde ervaringen, is er niets waar ik meer van hou dan wanneer mijn keuzes directe gevolgen hebben voor mij, de wereld om me heen en/of degenen die mij omringen. Buiten de aanpassing is er geen betere manier om ons het gevoel te geven dat we een eigen avontuur vormen dan door ons opties te geven voor het navigeren van scenario’s en het kiezen van welke benaderingen moeten worden gebruikt. Uit alles wat we tot nu toe hebben gezien en gehoord over Starfield, lijkt de langverwachte ruimtevarende rollenspeler van Bethesda uit de kern van de ervaring. Zoals Todd Howard zei tijdens de eerste gameplay -onthulling vorig jaar: “Het is niet ons verhaal, het is het verhaal dat je creëert door wie je bent en de keuzes die je maakt”.

Natuurlijk, dat “begint met karaktercreatie”, zegt Howard, waarbij Bethesda ons opnieuw de kans geeft om onze eigen ruimte -avonturier aan te passen en te creëren. Hoewel we tot nu toe enkele van de aanpassingsopties van de game hebben gezien – zoals voordelen die komen in de vorm van Starfield -eigenschappen die we voor ons personage kunnen kiezen – moeten we nog veel zien over hoe onze keuzes onze reis tussen de Sterren. Met de Starfield Direct gepland voor 11 juni, zijn we in lijn voor nog een nieuwe hulp van Starfield-gameplay, en als een ervaring die belooft je te laten “zijn wie je wilt”, wil ik meer meer over hoe onze keuzes, en Hun gevolgen, zullen de resultaten van onze avonturen bepalen.

Toon karakter

"Sterrenveld"

(Afbeeldingskrediet: Bethesda) Discours uit 10

"Starfield

(Afbeelding krediet: Bethesda)

Ik betreur je dat het Discourse van Starfield Review al is begonnen

Het aanbod van Bethesda behoren tot de beste RPG’s die er zijn, en dat is deels te danken aan de manier waarop ze hun rollenspelfundamentals vaststellen-je bouwt en vormt personages aan je grillen, en je neemt beslissingen die een directe invloed kunnen hebben op Myriad Questlines. Starfield lijkt het voorbeeld te volgen, met Lead Quest-ontwerper Will Shen eerder in een interview gezegd dat Starfield’s Quest Design “teruggaat naar onze old-school RPG Roots”, met “veel dialoogkeuzes, verwijzend naar de vaardigheden en achtergrond van de speler, en een verscheidenheid aan gevechts- en niet-gevechtsactiviteiten “.

Lees verder  Waar kunt u elektrische orgels in Palworld krijgen?

De vermelding “verwijzen naar de vaardigheden en achtergronden van de speler” is waar mijn verbeelding blijft blijven als het gaat om Starfield. Ik ben meer enthousiast om te ontdekken hoe de karaktereigenschappen en achtergronden in het spel komen en hoe onze keuzes kunnen worden weerspiegeld – misschien met een unieke dialoog die hierdoor open zal staan, of hoe anderen ons in het universum zien. Dergelijke details kunnen een personage echt uitwerken en kunnen, gecombineerd met eigenschappen en voordelen, nieuwe lagen verfijning toevoegen aan hun make -up. Met alles, van het hebben van buitenaards DNA na vrijwilligerswerk voor een controversieel experiment, tot een empath zijn die diep contact kan maken met de gevoelens van anderen, en zelfs een starterhuis heeft dat je vanaf het begin met een hypotheek laat komen, hoop ik echt dat we dichterbij komen Kijk naar wat er wordt aangeboden en wat ze eigenlijk voor ons betekenen als het gaat om onze ervaring in de ruimte.

Aangezien er zo’n breed scala aan eigenschappen lijkt te zijn om uit te kiezen, kan ik mezelf al voorzien van veel te veel tijd om zorgvuldig te overwegen welke ik mijn personage moeten toewijzen. Maar ik wil graag zien hoeveel impact ze daadwerkelijk hebben op de ervaring en of we al dan niet zoveel aandacht aan hen moeten besteden als ik vermoed dat we dat doen. Ik zou graag enkele voorbeelden zien van hoe ze de richting van het verhaal kunnen beïnvloeden dat we in Starfield tijdens de Direct vormen, en hoe ze ook questlijnen kunnen beïnvloeden, zoals Shen lijkt te suggereren.

Keuzes doen ertoe

"Sterrenveld"

(Afbeelding krediet: Bethesda)

“Met hoofdverhaalmissies, willekeurige ontmoetingen en side -quests, wil ik graag minstens één voorbeeld zien van hoe een keuze of aanpak die we mogelijk kunnen nemen, er echt toe doet.”

Buiten eigenschappen zou het opwindend zijn om keuzes en consequenties in bredere zin te zien als het gaat om missies of de Starfield -facties die we moeten ontmoeten. Met hoofdverhaalmissies, willekeurige ontmoetingen en side -quests, wil ik graag minstens één voorbeeld zien van hoe een keuze of aanpak die we mogelijk kunnen nemen, er echt toe doet. Zullen we worden geconfronteerd met keuzes die vergelijkbaar zijn met het niveau van de uiterlijke werelden, waarbij een beslissing kan leiden tot een hele kolonie die sluit? Of zullen ze subtieler zijn en in sommige gevallen tot hetzelfde resultaat leiden?

Lees verder  Deze Final Fantasy 9 -fans brachten drie jaar door met het maken van een prachtige JRPG -remake die je nooit zult spelen

Met Shen die eerder zei dat de Starfield -missies altijd zullen hebben “een betere optie die je misschien mist”, klinkt het alsof we verschillende opties en benaderingen zullen krijgen, maar het bewijs is echt in de pudding. Ik verwacht niet dat we te veel zullen worden getoond in termen van quests om spoilers te vermijden, en ik wil zeker verrast zijn wanneer de releasedatum van Starfield in september rondloopt, maar als keuze echt zo een grote rol is Van de komende RPG kan ik het nog steeds niet helpen, maar ik hoop dat we misschien enkele voorbeelden van dit tijdens de Starfield Direct kunnen zien. Als we dat doen, weet ik zeker dat het alleen maar zal bijdragen aan mijn opwinding over het vooruitzicht om in een spel te springen dat me heel goed mogelijk toestaat om een ​​eigen avontuur te leven in de rijken van de ruimte.

Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.