Star Trek: Strange New Worlds werpt zijn kapitein Kirk uit

"Paul (Afbeelding krediet: de CW)

Star Trek: Strange New Worlds heeft zijn Captain Kirk gecast – Paul Wesley speelt de iconische rol in seizoen 2 van de Paramount Plus -serie. Seizoen 1 van de show moet nog worden uitgezonden, dus het is een ietwat ongebruikelijke stap om seizoen 2 castleden al aan te kondigen.

“Ik ben diep nederig en nog steeds een beetje geschrokken om de eer te hebben gekregen om de onnavolgbare James T Kirk te spelen,” tweette Wesley. “Sinds ik een kind was, ben ik onder de indruk van het fantasierijke wereldgen dat Roddenberry heeft gecreëerd.”

Ik ben diep nederig en nog steeds een beetje geschrokken om de eer te hebben gekregen om de onnavolgbare James T Kirk te spelen. Sinds ik een kind was, ben ik onder de indruk van het fantasierijke wereldgen dat Roddenberry heeft gecreëerd. Onlangs ben ik aan boord van een vlucht naar LA om te ontdekken dat de man in de pic.twitter.com/u8gvd4zempmarch 15, 2022

Bekijk meer

Hij vertelde ook een toevallige ontmoeting met voormalig Kirk -acteur William Shatner en voegde eraan toe: “Onlangs ging ik aan boord van een vlucht naar LA om te ontdekken dat de man in de lege stoel naast me de enige enige William Shatner was, die zichzelf net uit de ruimte had teruggekeerd. Ik kon nauwelijks twee woorden samenstellen, maar uiteindelijk slaagde ik erin om hallo te zeggen en we praatten. ”

Strange New Worlds zal een directe prequel zijn van de originele serie, die tussen 1966 en 1969 werd uitgezonden en William Shatner en Leonard Nimoy speelde als Kirk en Spock. Het zal de bemanning van de USS Enterprise volgen in de jaren voordat het onder het leiderschap van Captain Kirk kwam – Anson Mount, Rebecca Romijn en Ethan Peck herhalen hun rol van Star Trek: Discovery, Captain Christopher Pike, nummer één en Spock respectievelijk.

Wesley is vooral bekend om het spelen van Stefan Salvatore in de CW -serie The Vampire Diaries tussen 2009 en 2017. Hij heeft ook rollen gehad in shows als Smallville, 24, en vertelt me ​​een verhaal.

Star Trek: Strange New Worlds Seizoen 1 arriveert op Paramount Plus op 5 mei. In de tussentijd kun je Star Trek: Picard seizoen 2 wekelijks uitgezonden op Paramount Plus in de VS en Prime Video in het VK.

Lees verder  Kingpin-acteur Vincent D'Onofrio beantwoordt (en vermijdt) onze brandende Hawkeye-vragen

Emily Garbutt

  • (opent in nieuw tabblad)

Ik ben een entertainmentschrijver hier bij GamesRadar+, die alles over film en tv-gerelateerd over de totale film- en SFX-secties behandelt. Ik help je het laatste nieuws en ook ook af en toe een functie te brengen. Ik heb eerder geschreven voor publicaties zoals HuffPost en I-D na het behalen van mijn NCTJ-diploma in multimedia-journalistiek.