Nicolas Cage wil de Batman -schurk Egghead spelen tegen Robert Pattinson

"Nicolas (Afbeelding krediet: Lionsgate)

Nicolas Cage heeft onthuld dat hij de DC -schurk Egghead wil spelen in het universum van Batman. Egghead debuteerde in de Adam West Batman-serie en is (niet verrassend) een schurk met een eierthema met een bijzonder groot voorhoofd.

Cage werd gevraagd door Fox 7 Austin (opent in nieuw tabblad) over een rol die hij zou willen spelen, en de acteur deelde zijn eiercellente idee.

“Oh, hier is iets. Ik heb hierover nagedacht, omdat we Robert Pattinson hebben als de Batman, die ik enthousiast ben om te zien. Ik heb het nog niet gezien, maar ik denk dat hij geweldig zou zijn. De schurk die Vincent Prijs speelde op de jaren ’60 Show, Egghead, ‘zei Cage. “Ik denk dat ik bij Egghead wil gaan. Ik denk dat ik hem absoluut angstaanjagend zou kunnen maken. En ik heb een concept voor Egghead. Dus laat ze weten bij Warner Bros., ik ben onderaan Egghead.”

Cage heeft eerder in de superheldwereld gebracht en spookrijder in de film met dezelfde naam voor Marvel gespeeld, en Big Daddy (die veel op Batman lijkt) in Kick-Ass.

De acteur is vervolgens te zien in het ondraaglijke gewicht van enorm talent, waarin hij speelt … Nicolas Cage. De film blijkt al een hit te zijn, en mede-sterren Pedro Pascal, Neil Patrick Harris, Ike Barinholtz en Tiffany Hadish.

Wat de Batman betreft, er is nog geen officieel woord over een vervolg, dus wie weet of we in de toekomst Cage’s Egghead kunnen verwachten.

Het ondraaglijke gewicht van massale talent komt op 22 april in de bioscoop. Bekijk ondertussen onze complete gids voor alle belangrijkste releasedata van 2022 voor al het andere dat het jaar in de winkel heeft.

"Molly Molly Edwards

  • (opent in nieuw tabblad)

Entertainmentschrijver

Ik ben een entertainmentschrijver hier bij GamesRadar+, met alle dingen film en tv voor de totale film- en SFX -secties van de site. Ik werkte eerder aan het Disney -tijdschriftenteam op Direct Media en schreef ook op de CBeebies, Mega!, En Star Wars Galaxy -titels nadat ik mijn BA in het Engels had gekregen.

Lees verder  Spider-Man: Geen enkele manier Home Trailer bevat een eerbetoon aan kapitein Amerika