Maak kennis met de streamer die zichzelf omschrijft als ‘de echte Truman Show’

In de nieuwste Totally Game ontmoeten we de streamer die altijd aan staat. 

Ronald Gardiner Jr, die online streamt onder de naam ‘GPHustla’, beweert het wereldrecord te hebben als het gaat om livestreaming, met meer dan 3.000 opeenvolgende uitzendingen sinds augustus 2020, wat neerkomt op ongeveer 112 dagen. 

Terwijl Ronald zich richt op het streamen van games, zal hij ook streamen terwijl hij doucht en slaapt. Hij vertelt Totally Game: “” Veel mensen vragen zich af “hoe doe je het als mensen je zien slapen?” Maar alles voelt gewoon geweldig. Ik voel dat ik ben waar ik thuishoor. Dit is wat ik zou moeten doen. Ik voel alsof ik 60, 70 jaar oud word en nog steeds stream. “

Hoe heeft hij de enorme taak van livestreaming gedurende deze tijd beheerd? Ronald wisselt regelmatig tussen streamen vanaf zijn pc en mobiele telefoon en neemt zijn kijkers overal mee naartoe. 

Deze huidige stream begon toen de inwoner van Rhode Island met zijn fans besprak of hij zou moeten proberen om 24 uur achter elkaar te streamen. Hij legt uit: “” Ik miste toevallig een vrijdag in augustus en dat vond ik niet leuk, dus ik zei tegen mijn chat ‘daag je me uit om een ​​24-uurs challenge te doen’?

“We kwamen uiteindelijk 36 uur in de stroom terecht en op dat moment was ik erg moe, dus ik zei” als ik doorga, moet ik op de stroom slapen “. Nu ben ik de wereldrecordhouder en filmen we 1000 dagen achtereenvolgend live streamen. “

Naast het indienen van een aanvraag bij Guinness World Records om zijn stream officieel als een wereldrecord te erkennen, zegt Ronald ook dat streaming zijn geestelijke gezondheid heeft geholpen. Nadat hij halverwege de twintig was gediagnosticeerd met een angststoornis, hebben zowel medicatie als streaming de toegewijde omroep geholpen.

Ronald zei: “Wat de angststoornis betreft, dat heeft veel dingen weggenomen die ik leuk vond in het leven. Maar streaming heeft me dat allemaal teruggegeven. Ik zou zeker zeggen dat streaming mijn leven ten goede heeft veranderd.. Ik vind het elke dag geweldig dat ik dit doe. Dit is serieus wat me elke dag drijft en geeft me zoveel energie. Ik kon naar geen kijkers streamen. ” 

Lees verder  Marvel's Guardians of the Galaxy-trailer gaat verder waar de E3-onthulling was gebleven

Voor meer Totally Game, bekijk hier elke aflevering van seizoen één.