(Afbeelding tegoed: Getty Images)

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat John Krasinski — directeur van A Quiet Place Part II, ster van The Office — Mr. Fantastic zou kunnen spelen in een MCU-reboot van de Fantastic Four. Marvel-fans houden zelfs de hoop vast dat Emily Blunt — de Mary Poppins en Sicario-actrice die toevallig getrouwd is met Krasinski — mede Fantastic Four-lid kan spelen en de partner van het personage, Sue Storm.

Krasinski sprak exclusief over onze zusterpublicatie Total Film magazine voor het laatste nummer en sprak over de mogelijke rol.

«Je bent zo van: ‘Heb je er interesse in om de dromen van mensen niet te vernietigen?'» Zegt Krasinski met een grijns. «Ik zou heel graag in het Marvel-universum willen zijn. Ik ben dol op die films omdat ze leuk zijn, maar ik vind ze ook heel goed gedaan. En zeker veel van mijn vrienden zitten in die films. Ik heb geen idee wat [ Marvel] denkt na. Maar als ze me overwegen voor Mr. Fantastic, blijf me dan overwegen omdat ik het geweldig zou vinden. ‘

TF vroeg ook of Krasinski zou overwegen een Marvel-kaskraker te regisseren en antwoordde: «Oh man, een van die dingen regisseren? Ik denk niet dat ik je man ben. Maar als ik er in zou handelen? Ik zou het hebben veel lol.»

Krasinski sprak ook uitvoerig over het regisseren van A Quiet Place en zijn tijd in de smashshow, The Office. Lees het hele interview in de nieuwe uitgave, nu op nieuwskiosken.

pic.twitter.com/MC8pqBhkdUFebruari 3, 2020

Als je een fan bent van Total Film, waarom zou je je dan niet abonneren zodat je nooit een nummer mist en je het magazine (met exclusieve covers voor alleen abonnees) rechtstreeks bij je deurmat krijgt voordat het magazine in de schappen ligt?

We hebben momenteel een abonnementaanbieding waarmee je je voor drie maanden kunt inschrijven voor slechts £ 10,25, en je krijgt ook een replica van gegoten metaal 1: 100 van de Hogwarts Express van Corgi. Ga nu naar Mijn favoriete tijdschriften om van het aanbod te profiteren. (Ts en C’s zijn van toepassing.)

Lees verder  17 acteurs die je bent vergeten waren in de MCU, van Doctor Who-alumni tot Shazam