Ik kan me geen gaming -pc veroorloven deze cybermaandag, dit is waarom dat goed is

Met de kosten van levensonderhoud in het VK zo hoog als het is, was er een plotseling besef dat me de afgelopen week trof; Ondanks mijn plannen in 2022, zou ik geen Xbox -serie S kopen op Black Friday. Tegen de best gelegd plannen van muizen en mannen, nee, ik zou me geen van de cybermaandag gaming -pc -deals kunnen veroorloven die ik voor mijn werk zou dekken.

Telkens wanneer Black Friday en Cyber ​​Monday Gaming -deals komen, weet ik zeker dat ik niet de enige ben die een enorme hoeveelheid druk voelt om er het beste van te maken. Vooral als het gaat om gaminghardware, is er het hele jaar door geen betere tijd om enkele van de beste producten goedkoop te krijgen. Dit jaar, met stijgende inflatie, crimineel hoge energieprijzen en zelfs Tesco -maaltijdovereenkomsten worden dat beetje duurder, een angst om te missen is groot voor mij.

Wat het allemaal erger maakt, is dat hoewel al het andere duurder wordt, voorheen ongrijpbare stukjes gaminghardware nu tegen “historisch lage” prijzen zijn. SSDS, 30 Series GPU’s, DDR4 RAM – Het is allemaal de meest betaalbare en meest verleidelijke die het ooit is geweest. En dan zijn er natuurlijk deals voor consoles zoals de Xbox Series S, die nu het meest betaalbare is, het is dit kalenderjaar. En toch is de trieste waarheid, zelfs tegen deze prijzen voor minder dan ooit,-ik kan ze nog steeds niet betalen.

… maar dat is goed

Ja, het is triest dat ik (en ik weet zeker dat veel mensen) dit jaar geen nieuwe gaming -kit kunnen betalen. Aan de andere kant, laten we even uitzoomen. Ik kan bijvoorbeeld misschien geen vlezige upgrade naar mijn gaming -pc betalen. Die ruimte die ik op mijn tv -eenheid bespaar voor een slanke series, moet misschien nog een tijdje leeg blijven. Maar aan de andere kant kan ik me huur veroorloven. Eten – voor nu kan ik dat nog steeds veroorloven. Ik moet misschien afzien van een paar honderd fps op pc, maar die bovengenoemde energierekeningen zijn tenminste gedekt.

Het trieste feit is dat veel mensen op dit moment niet eens zo gelukkig zijn. Ja, consumentisme en de cultuur rond Black Friday en Cyber ​​Monday zullen je vertellen dat je mist als je niet het beste uit de beste deals haalt, maar in werkelijkheid is er veel meer dat je zou kunnen missen.

Lees verder  10 games zoals Dying Light 2 om te spelen als je klaar bent met de nieuwste van Techland

Cyber ​​Monday -deals die ik me kan veroorloven

Met dat in gedachten zijn er andere manieren om het beste uit Cyber ​​Monday te halen. U kunt bijvoorbeeld £ 1 betalen en GamePass Ultimate voor een maand krijgen (opent in nieuw tabblad). Je kunt je misschien geen nieuwe gaming -pc veroorloven, maar je kunt de helft van de kosten van één uitgeven en in plaats daarvan een nieuwe GPU krijgen.

Op die opmerking – ik heb een paar betaalbare gaming -deals verzameld die ik de afgelopen week heb geplopt en deze hieronder vermeld. Als een van hen je aanspreekt, zullen ze misschien helpen om die vervelende FOMO af te wenden.

Betaalbare cyber maandag gaming doorverbonden prijs "Razer (opent in nieuw tabblad) Razer Wolverine V2 (opent in nieuw tabblad) "Amazone"/ (opent in nieuw tabblad) £ 99,99 (opent in nieuw tabblad) £ 77,95 (opent in nieuw tabblad) Bekijk deal (opent in nieuw tabblad) Zie alle prijzen voor de prijs "Sony (opent in nieuw tabblad) Sony Inzone H7 (opent in nieuw tabblad) "Amazone"/ (opent in nieuw tabblad) £ 199 (opent in nieuw tabblad) £ 149 (opent in nieuw tabblad) Bekijk deal (opent in nieuw tabblad) Zie alle prijzen "Zotac (opent in nieuw tabblad) Nvidia GeForce RTX 3050 (opent in nieuw tabblad) "Amazone"/ (Opent op nieuw tabblad) £ 279,85 (opent in nieuw tabblad) Bekijk deal (opent in nieuw tabblad) Zie alle prijzen voor de prijzen "Tecknet (opent in nieuw tabblad) Tecknet Wired Gaming Mouse (opent in nieuw tabblad) "Amazone"/ (opent in nieuw tabblad) £ 25,99 (opent in nieuw tabblad) £ 11,99 (opent in nieuw tabblad) Bekijk deal (opent in nieuw tabblad) Zie alle prijzen voor de prijs "Hyperx (opent in nieuw tabblad) Hyperx Alloy Origins 60 (opent in nieuw tabblad) "Amazone"/ (opent in nieuw tabblad) £ 109,99 (opent in nieuw tabblad) £ 49,99 (opent in nieuw tabblad) Bekijk deal (opent in nieuw tabblad) Zie alle prijzen "God (opent in nieuw tabblad) God of War Ragnarok (opent in nieuw tabblad) "Amazone"/ (Opent op nieuw tabblad) £ 59,99 (opent in nieuw tabblad) Bekijk deal (opent in nieuw tabblad) Zie alle prijzen voor de prijs "Horizon (opent in nieuw tabblad) Horizon Forbidden West (PS5 Standard (opent in nieuw tabblad) "Amazone"/ (opent in nieuw tabblad) £ 69,99 (opent in nieuw tabblad) £ 39,95 (opent in nieuw tabblad) Bekijk deal (opent in nieuw tabblad) Zie alle prijzen voor de prijs "A (opent in nieuw tabblad) Een pestverhaal: Requiem (PS5) (opent in nieuw tabblad) "Amazone"/ (opent in nieuw tabblad) £ 49,99 (opent in nieuw tabblad) £ 32,99 (opent in nieuw tabblad) Bekijk deal (opent in nieuw tabblad) Zie alle prijzen voor de prijs "Corsair (opent in nieuw tabblad) Corsair Vengeance RGB Pro DDR4-3200 (opent in nieuw tabblad) "Amazone"/ (opent in nieuw tabblad) £ 89,99 (opent in nieuw tabblad) £ 65,11 (opent in nieuw tabblad) Bekijk deal (opent in nieuw tabblad) Zie alle prijzen voor de prijs "Seagate (opent in nieuw tabblad) Seagate FireCuda 530 500 GB (opent in nieuw tabblad) "Amazone"/ (Opent op nieuw tabblad) £ 94,90 (opent in nieuw tabblad) £ 78,97 (opent in nieuw tabblad) Bekijk deal (opent in nieuw tabblad) Zie alle prijzen die meer dan 250 miljoen producten controleren voor de beste prijzen

Lees verder  Wat is de Warzone 2 DMZ -modus?
Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.