Ik heb 40 uur doorgebracht met het spelen van tranen van het koninkrijk in de Elden Ring -modus, allemaal omdat ik een verkeerde beurt heb genomen

Sadisten. Dat is wat de Zelda-tranen van het Kingdom Developer-team zijn: een stel gemene oude sadisten in hun sombere doorweekte ivoren torens, lachend om mijn pijn terwijl ik in één hit door een baas Bokoblin raakte. Nou, misschien is dat niet waar, maar ze hadden me zeker voor de gek gehouden toen ik het bestaan ​​van pantser upgrades ontdekte dat 40 uur in mijn Hylian -avontuur werd gebogen.

Noem me ouderwets, maar als het gaat om open wereldgames, vind ik het leuk dat bepaalde dingen duidelijk worden gemaakt. Namelijk, waar je je uitrusting gaat upgraden. De Witcher 3 heeft me getraind om naar de dichtstbijzijnde smid of pantser te gaan voor al mijn upgradebehoeften, terwijl de rustgevende paarse fakkel van Resident Evil 4’s Merchant een one-stop baken van organisatorische kalmte is te midden van de chaos. Zelfs de werkbanken bezaaid over Dead Island 2 zijn een logische aanloophaven. Ik weet beter dan te verwachten dat een Zelda-game natuurlijk zo letterlijk zal zijn, maar ik liep mijn weg door driekwart van de hoofdverhaallijn voordat ik een geweldige fee ontmoette en mijn pantser heeft opgewaardeerd. Ik wist niet of ik haar wilde kussen of haar bloemknop daarna op de grond wilde verbranden.

Minder bereden weg

"Zelda

(Afbeelding krediet: Nintendo) Soaring, Flying

"Zelda

(Afbeelding krediet: Nintendo)

Collega Paraglider Super-fans, je wilt de tranen van het Koninkrijk Infinite Glider Glitch bekijken.

Een ding over tranen van het koninkrijk is dat er geen tekort is aan upgradesystemen. Tussen het verzamelen van bubbulfrog edelstenen, lichten van zegen, Korok -zaden, Skyview Towers en Lightoot -locaties, nam ik gewoon aan dat het ontmoeten van de grote feeën zou gebeuren als onderdeel van een hoofdmissie later in het verhaal. Ik begon echter achterdochtig te worden toen ik twee van de vier natuurlijke fenomenen had voltooid zonder een enkele vermelding van de feeën of hun krachten. Toen drong het tot me door dat misschien mijn eerste fout in tranen van het koninkrijk een beetje te avontuurlijk was.

Dit klinkt misschien vreemd, vooral gezien het feit dat de game bijna agressief innovatieve probleemoplossing vanaf de sprong aanmoedigt, maar het is waar. Met tools zoals ultrahand tot uw beschikking, dwingen tranen van het koninkrijk je om creatief te zijn, zelfs als het ongemakkelijk is – vooral als het eigenlijk ongemakkelijk is, dat is hoe komt in plaats van de weg te volgen en “naar het westen te gaan” Vanuit Lookout Landing zoals geïnstrueerd, koos ik ervoor om mezelf in de stratosfeer te lanceren en mijn weg naar Rito Village over de bergen te maken.

Lees verder  Fortnite Slap Berries: waar te consumeren ze

Ik dacht dat ik slim was door mezelf ongeveer een half uur te redden van een onverharde pad en gebruikte mijn hippe nieuwe paraglider in het proces, maar het blijkt dat dit een nogal dom idee was. Ondanks het vinden van een creatieve oplossing voor mijn transportprobleem, ben ik nooit het Lucky Clover Gazette -hoofdkantoor tegengekomen tijdens mijn reizen. Bijgevolg betekende dit dat ik niets leerde over geweldige feeën of pantserupgrades voor een goede 35 uur meer. Dus begon de harde slog van het ervaren van de zwaarste bazen in tranen van het koninkrijk terwijl hij zich een absolute pipsqueak voelde.

Zelden -ring

"Zelda

(Afbeelding krediet: Nintendo)

Link is ook niet bepaald een eenmanstank van een held. In feite is hij tussen het miezerige hart van harten waarmee hij begint en zijn niveau één tuniek en beenkleding, een van de meest zielig geplaatste protagonisten in de vroege game die ik ooit ben tegengekomen. Maar terwijl ik me een weg banen langs een vorstgleeok met weinig meer dan een handvol pijlen, een schild en mijn snel afnemende wil om te leven, begon ik me af te vragen waarom ik een Zelda -spel uitdagender vond dan Elden Ring.

Ik worstelde door drie van de vier grote baasgevechten met behulp van een combinatie van gebufferde maaltijden, elixers en een gestage stroom bombloemen. Ondanks het feit dat ongeveer drie tot vijf keer voor een eventuele overwinning ongeveer drie tot vijf keer stierf, was het verpletterend om te ontdekken dat ik alleen maar zou krijgen om de geselen te verslaan één miezerig hart per stuk. Natuurlijk, je hebt ook de hulp van een holografische buddy verleend die je volgt met indirect gebruikelijke krachten, maar het voelde alsof ik werd gestraft voor het zelfs kijken naar een vijand die krachtiger is dan een Chuchu-gelei. Het goede is dat ik me op mijn gemak voelde om de donkere en griezelige diepten al vroeg te verkennen, de onderwereld constant te boeren voor zeldzame projectielen zoals bombloemen, puffshrooms en muddlebuds om te voorkomen dat ik volkomen nutteloos was in een gevecht zonder hen.

"Zelda

(Afbeelding krediet: Nintendo)

Ik dacht dat ik slim was door mezelf ongeveer een half uur te redden van een onverharde pad en gebruikte mijn hippe nieuwe paraglider in het proces, maar het blijkt dat dit een nogal dom idee was.

Voor mij was de tranen van het koninkrijk een behoorlijk ellendige ervaring voor die eerste 40 uur, niet in het minst omdat ik het tot nu toe achter een van mijn opvallende wedstrijden van 2023 speelde. Dead Island 2 Roots voor de speler non -stop, dus ik bleef hopen dat Zelda zou gaan lonen “zodra ik een beetje verder krijg” in het verhaal. Op ik werd geploegd en vervloekte elke stap.

Lees verder  8 powerwash simulator tips om je op te ruimen

Pas toen ik een kijkje nam op het pantserscherm van mijn collega, en zag dat hij niveau 12 stukjes kit had die ik op de een of andere manier realiseerde, ergens, ik moest iets enorms hebben gemist. Ik hoefde niet verder in het spel te gaan – ik moest eigenlijk gaan terug .

D’h oh

"Zelda

(Afbeelding krediet: Nintendo)

Dat iets enorm dat ik had gemist, bleek de gelukkige Clover Gazette, een klein krantenhoofdkwartier net ten zuiden van Rito Village, en de locatie is niet gemarkeerd op je kaart totdat je er fysiek naar boven loopt. Hier is u de opdracht om de stallen over Hyrule te onderzoeken voor informatie over de verblijfplaats van Zelda en op zijn beurt te leren over de grote feeën en hun pantserbuffende vaardigheden. Ik heb het beoogde pad gemarkeerd naar de gelukkige klaver met een roze lijn op de kaart hierboven.

Maar zoals je kunt zien aan de oranje lijn, had ik het slimme idee om vanuit het noorden naar het dorp te komen, te kiezen en daar uit hoge bergen te glijden in plaats van de weg te nemen. Dit betekent dat ik de Lucky Clover zelfs nooit meer dan halverwege de belangrijkste campagnefsies heb gezien.

Het ergste ervan? Je wordt vaag verteld waar het is kort na aankomst in Hyrule, wat iets meer dan een week eerder had gedaan. Heb ik enorme delen van de kaart overgeslagen in een poging om tijd te besparen en sneller naar Rito Village te gaan? Ja. Is dat mijn schuld? Ook ja, maar ik laat Nintendo niet zo gemakkelijk weg.

"The

(Afbeelding krediet: Nintendo)

In een open wereldspel dat land, Sky en de diepten hieronder omvat, vind ik het bizar dat Nintendo een kernupgrade -monteur moet koppelen aan een locatie die je alleen tegenkomt als je daadwerkelijk luistert naar de vage NPC -instructies van “Head West West West “. Zonder indicatie van Quest Rewards die via het Mission Log werd gegeven, ging ik ervan uit dat het spel gewoon probeerde me de kaart te laten verkennen in plaats van me te leiden naar een grote monteur in het spel. Ik zeg niet dat ik mijn hand constant nodig heb, maar een klein heads -up zou leuk zijn geweest.

Lees verder  Is er de duurzaamheid van wapens in Zelda tranen van het koninkrijk?

Bijna 50 uur binnen, ik ben nog steeds onbeslist over of ik geniet van tranen van het koninkrijk of gewoon iets voor mezelf wil bewijzen. Mijn kaak klemt wanneer ik mijn schakelaar oppak om Link’s kleine blonde gezicht in het oordeel naar me toe te zien starten, nog steeds ziigend dat één verkeerde beurt mijn spel transformeerde in een toevallige zielenachtig, maar het is moeilijk om lang weg te blijven van Hyrule. Ik zucht, mompel wat godslastering bij Link en ga er meteen weer in. Deze game is slecht geweest voor mijn bloeddruk, maar het is toch leuk. Misschien zijn je Elden Ring -fans toch op iets.

Bekijk de Beste Zelda Games ooit en kijk waar tranen van het koninkrijk in onze ranglijst zitten.

Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.