Hier leest u hoe u de Animal Crossing Direct van vandaag kunt bekijken

"Animal (Afbeelding tegoed: Nintendo)

Nintendo’s Animal Crossing Direct vindt later vandaag plaats – zo kun je kijken.

De Nintendo Direct-presentatie van vandaag, die volledig is gericht op Animal Crossing: New Horizons, begint zeer binnenkort om 07:00 PT/10:00 ET/15:00 BST. Het duurt ongeveer 20 minuten en pronkt met inhoud die Nintendo eerder dit jaar plaagde. De meest opvallende toevoeging is waarschijnlijk Brewster, de favoriete eigenaar van een coffeeshop die zijn weg naar de game nog moet vinden.

Je kunt de Animal Crossing Direct bekijken via het YouTube-kanaal van Nintendo (rechtstreeks of via de video) die hieronder is ingesloten, of op het Twitch-kanaal van het bedrijf.

Buiten seizoensevenementen heeft Animal Crossing: New Horizons sinds maart niet veel nieuwe content gezien. In juli erkende Nintendo de frustraties van fans en kondigde aan dat er meer gratis content in ontwikkeling was en later dit jaar aan de game zou worden toegevoegd. Sindsdien heeft de ontwikkelaar bevestigd dat wat er ook wordt aangekondigd tijdens de Animal Crossing Direct van vandaag, in november zijn weg naar de game zal vinden.

Animal Crossing: New Horizons tips |Animal Crossing: New Horizons vis gids |Animal Crossing: nieuw Horizons bugs gids |Animal Crossing: New Horizons amiibo ondersteuning uitgelegd |Animal Crossing Sanrio amiibo-kaarten en items |Animal Crossing: New Horizons bloemen gids |Animal Crossing: New Horizons zeedieren gids |Hoe u uw Animal Crossing: New Horizons-eilandclassificatie kunt verbeteren |Aankomende Animal Crossing: New Horizons-evenementen |< /strong> Animal Crossing: New Horizons rapen |KK Slider geheime liedjes in Animal Crossing |Animal Crossing: New Horizons gouden gereedschap |Animal Crossing : New Horizons-geheimen

Lees verder  De beste WD BLACK SN850 prijzen en aanbiedingen