Far Cry 6 lengte uitgelegd, en hoe lang het duurt om het spel te voltooien

"Far (Afbeelding tegoed: Ubisoft)

Als je je afvraagt ​​hoe lang Far Cry 6 duurt en hoe lang het duurt om te verslaan, dan kunnen we je vertellen hoe lang het duurt om het te voltooien. Het is tot op zekere hoogte een beladen vraag, want in een spel met vissen, jagen, racen, schattenjachten, uitdagingen en nog veel meer — bovenop een hoofdmissie en talloze zijmissies — is er een hoe lang een touwtje is om definitief te categoriseren hoe lang de lengte van Far Cry 6 eigenlijk is. Maar we gaan het toch proberen, dus hier gaan we…

Hoe lang duurt Far Cry 6, tijd om te verslaan, lengte en meer

"Far

(Afbeelding tegoed: Ubisoft)

Het is duidelijk dat je veel kunt doen in Far Cry 6, dus hoe lang het duurt om het te verslaan, en de totale lengte van Far Cry 6 hangt volledig af van hoeveel je doet en hoeveel je je op het verhaal concentreert. Maar het is een groot spel, hoe je het ook aanpakt. Als je besluit om echt in het verhaal te duiken, al het jagen en vissen en andere nevenactiviteiten te vermijden, slechts een paar nevenmissies te doen en dingen zoals specifieke checkpoints, dan kijk je nog steeds naar een goede 40+ uur om het spel te voltooien.

Ter vergelijking: ik heb veel bijzaken gespeeld, met meerdere verhaalthreads tegelijk gegoogeld en al mijn missies op een lager niveau opgeruimd voordat ik verder ging. Ik ben ongeveer 30+ uur bezig en nog lang niet aan het einde. Ik heb slechts een van de belangrijkste slechteriken uitgeschakeld en de helft van mijn kaart is momenteel onontgonnen, dus ik ben nog niet eens halverwege. En dat is ook met mij niet aanraken van de jacht of racen. Het enige wat ik heb gedaan zijn zijmissies, schattenjachten, bases, checkpoints enzovoort. Ik vermoed dat ik met het tempo dat ik speel gemakkelijk 50-60 uur voor de aftiteling zal halen. En om duidelijk te zijn, dat is dat ik twee belangrijke in-game-activiteiten volledig negeer. Als je 100% dingen wilde doen, zou je gemakkelijk 70-80 uur of meer aan het pushen zijn.

Far Cry 6-tips | Far Cry 6 Amigo’s| Far Cry 6 geheim einde | Far Cry 6-kaart | Far Cry 6 mysterieuze sleutel en gesloten kist | Far Cry 6 wingsuit | Far Cry 6 beste Supremo- en Resolver-wapens | Hoe ontgrendel je Far Cry 6 pre-orderbonussen en DLC | Far Cry 6 Triada Zegeningen Relikwieën | Far Cry 6 buskruit | Far Cry 6 co-op| Far Cry 6 derde persoon

Lees verder  NBA 2K22 eerste gameplay-details onthuld, waaronder een levendigere City