Dit was een geweldige week voor Destiny 2 News

Ik kijk over de krantenkoppen van Destiny 2 van deze week en vraag me af hoe ze deze week allemaal hebben gevallen. Dit voelt als wat lanceerweek -dingen, wat ik denk dat een goed teken is als Destiny 2 Lightfall kruipt steeds dichterbij. Er is nog veel dat ik moet zien en zelf proberen zodra de uitbreiding uit is, maar Bungie heeft de vlammen met succes gestookt met een heleboel opwindende aankondigingen.

Deze week begon vrij normaal met een nieuwe Lightfall -omgevingstrailer. En ja, dat is een trailer. Het volgt. De Neptuniaanse stad Neomuna ziet er in tegenstelling tot een eerdere Destiny -omgeving, en ik kan niet wachten om er doorheen te scheuren met een iriserende grijphaak in mijn hand en wat dreunende bas in mijn oren.

Dingen zijn echt op woensdag opgepikt met de onthulling van “BuildCrafting Evolved”, wat belooft de manier waarop we nadenken over uitlost in Destiny 2. Om te beginnen, krijgen we om te beginnen, we krijgen werkelijke uitlast.

Bungie pronkte eindelijk met het in-game loadout-systeem dat het een paar maanden geleden beloofde, en het ziet er eigenlijk uit … best goed? We hebben 10 slots per personage – zodra we ze allemaal hebben ontgrendeld via het nieuwe Guardian Rank -systeem, een van de grootste vraagtekens die over lichtval hangen – compleet met transmoginstellingen en een solide suite labels om ze te onderscheiden. Ik ben eerlijk gezegd onder de indruk en een beetje opgelucht gezien het trackrecord van de game met gebruikersinterfaces. Zal ik merkbaar minder tijd doorbrengen in Destiny Item Manager na Lightfall? De tijd zal het leren.

Buildcrafting geëvolueerd

"Destiny

(Afbeelding krediet: Bungie)

Wat nog belangrijker is, we gaan die uitlasting vullen met dramatisch herwerkte mods. Het is moeilijk om bondig te beschrijven hoeveel de Destiny 2 -meta op het punt staat te veranderen. Warmind-celmods zijn verdwenen, opgeladen met lichte en elementaire putmods hebben een baby genaamd Armor Charge, artefactmods zijn nu gewoon gratis passieven die je niet hoeft uit te rusten, en er wordt aan elke subklasse anti-Champion-technologie toegevoegd. Match -game is verdwenen, pantser energietypen zijn verdwenen, slots in gevechtsstijl zijn verdwenen. Bungie is absoluut het huidige MOD -systeem, waarvan het toegeeft dat het een overblijfsel is van een verouderde sandbox, en daarbij hoopt het hindernissen en beperkingen uit de buildcrafting -ervaring te verkleinen.

Lees verder  Hoe de Destiny 2 Preservation Mission and Puzzle te voltooien

Bungie gaf snel toe dat “niet alle huidige builds in Destiny 2 mogelijk zullen zijn” één-op-één nadat deze veranderingen live gaan, maar ik ben hier toch helemaal voor. Geen van mijn huidige builds maakt me toch echt belangrijk, want als een toegewijde haak, garandeer ik dat ik bijna nooit zal afnemen – behalve om een ​​noodput van uitstraling te doen waar nodig, uiteraard. Kan het huis niet zonder een put verlaten.

Samenvattend mijn frustraties met buildcrafting, is Destiny 2 al te lang op zijn eigen manier geraakt. We hebben eindelijk alle 3.0 -subklassen met al deze coole mods en speelstijlen, maar onroerende obstakels zoals kampioenen en elementaire schilden dwingen ons nog steeds om specifieke dingen te gebruiken. Ik zou doden om Destiny 2 te zien aanmoedigen en belonen creatieve buildcrafting in plaats van het te kooken tot rock-paper-scissors zodra je inhoud betreedt waar vijanden eigenlijk een bedreiging zijn. Gelukkig lijkt het erop dat ik niemand anders hoef te doden dan de ongelukkige verloren sectorbaas, waar ik mijn nieuwe builds op test.

De twab

"Destiny

(Afbeelding krediet: Bungie)

Dit buildcrafting -nieuws liet de dag vóór Destiny’s gebruikelijke wekelijkse blogpost vallen, dus ik dacht dat de werkelijke Twab (opent in nieuw tabblad) licht op inhoud zou zijn nadat Bungie zijn arsenaal in de eerste ronde had leeggemaakt, maar de studio beheerde een dubbele whammy. Rumble is terug! Blauwe engrammen zijn eigenlijk, serieus, 100% verdwijnt deze keer! De nieuwe inval is op 10 maart uit! Effectiviteit in de lucht wordt in feite verwijderd uit voorverkiezingen! We zien meer gerepreerde invalpistolen, volledige auto -melee inkomende, bekwaamheid nerfs voor iedereen behalve Warlocks (zuigt om een ​​van de mindere klassen te zijn), en zelfs PVE -buffs voor het verhaal van mijn geliefde dode man. Bungie, dat had je niet moeten hebben.

Dit moet de meest opwindende verzameling veranderingen zijn sinds de heksenkoningin, en ik weet dat Lightfall nog steeds gas in de tank heeft. Strand blijft een enigma, Guardian -rangen kunnen enorm zijn voor zowel nieuwe als ervaren spelers, en cataclysmische verhaal onthullingen brouwen. Ik ben in de wolken en het voelt alsof we nog niet eens de meeste grote expansiespullen hebben bereikt. Ik zei in mijn Destiny 2 Witch Queen Review dat deze releases worden gemeten aan de hand van hun nieuwe inhoud en de systemische updates bij die inhoud. Bungie heeft nooit gefaald met de eerste, en Lightfall lijkt al enorm veelbelovend op het laatste front, dus dit ziet eruit als een uitstekend jaar voor Destiny.

Lees verder  Kingdom Hearts 4 Director zegt dat fans geen nieuws meer mogen verwachten tot "ver na E3 -periode"
Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.