De Sonic Frontiers Comic Book Prologue vindt plaats onmiddellijk voor het spel

Voordat Sonic Frontiers op 8 november videogameconsoles raakt, kunnen spelers op twee manieren vroeg in het verhaal duiken: via het IDW Publishing Comic Book One-Shot Sonic Frontiers Prologue: Convergence, geschreven door Ian Flynn en getekend door Evan Stanley, en Via de geanimeerde korte Sonic Frontiers: Divergence (opent in nieuw tabblad).

Sonic Frontiers Prologue: Convergence werd oorspronkelijk uitgebracht op de sociale media van Sega, en vandaag heeft IDW Publishing het gratis beschikbaar gesteld op digitale stripplatforms.

Nu het nog breder beschikbaar is en het spel morgen vrijgeeft – waardoor spelers een Hyrule -achtige omgeving kunnen verkennen – sprak Newsarama via e -mail met Flynn en Stanley over de strip en hun persoonlijke geschiedenis met Sonic the Hedgehog.

"Sonic

(Image Credit: IDW Publishing) (opent in nieuw tabblad)

Samantha PUC voor Newsarama: Ian en Evan, wat zijn je persoonlijke geschiedenis met Sonic the Hedgehog?

Ian Flynn: ik ben opgegroeid op Sonic. De Sega Genesis was onze eerste familieconsole, ik ben opgegroeid met het lezen van de oude Archie Comics [Noot van de redactie: Sonic the Hedgehog Comics werden gepubliceerd door Archie van 1992-2016] en het kijken naar de twee zaterdagochtend tekenfilms … de hele shebang. Nadat ik mijn diploma had behaald, kreeg ik een gelukspauze en werd ik de hoofdschrijver voor de strip waarmee ik had opgegroeid. Ik schrijf nu al meer dan 15 jaar een vorm van sonische media.

Evan Stanley: Ik begon rond 2005 Sonic Games te spelen toen mijn grote broer een oude Sega Genesis mee naar huis nam, samen met Sonic the Hedgehog en Sonic The Hedgehog 2. Ik was 13.

De games zelf waren goed, maar wat me echt verslaafd maakte, was toen ik begon te kabouting van de personages in mijn schetsboek; De pure vreugde om mezelf te leren cartoonen via Sonic zette mijn hersenen in brand en katapulteerde me headfirst om alles te leren wat ik kon over de Sonic serie. Ik vond een bloeiende gemeenschap van andere fanartiesten die Sonic Comics online maakten, die me inspireerde om de mijne te beginnen. Ik ontdekte een passie voor het maken van strips die sindsdien mijn persoonlijke en professionele leven heeft gevormd.

Lees verder  De Comic Book Origins of Mutants binden de X-Men, de Eeuwige, Apocalypse en meer samen

Toen ik 18 was, stuurde ik wat fankunst naar de officiële Sonic the Hedgehog -stripreeks, destijds gepubliceerd door Archie Comics. Het was gewoon voor de lol – ik dacht dat het misschien in de sectie Letters zou worden afgedrukt, en dat zou leuk zijn. Maar uiteindelijk kreeg ik destijds een e-mail van de redacteur met de vraag of ik zou willen proberen wat freelance illustratie voor hem te doen! Natuurlijk heb ik de kans gesprongen en sindsdien werk ik als freelance cartoonist.

Mijn redacteuren bij Archie gaven me ook de kans om te beginnen met schrijven, en toen IDW begon met het maken van Sonic Comics, kwam ik mee voor de rit. Ik ben blijven schrijven en tekenen voor Sonic the Hedgehog, en het heeft me verder gebracht dan ik me ooit had kunnen voorstellen.

"Sonic

(Image Credit: IDW Publishing) (opent in nieuw tabblad)

nrama: Hoe bindt Sonic Frontiers Prologue: Convergence in de videogame, in termen van chronologie en verhaal?

Flynn: Idealiter lees je het, starten het spel op en kijk hoe de een in de andere stroomt.

Stanley: Samen met zijn bijbehorende stuk, de geanimeerde korte divergentie, vertelt Convergence het verhaal van hoe de hoofdcast van Sonic Frontiers verwikkeld raakt in de plot van het spel. Chronologisch gezien is het vrij onmiddellijk; Je zult het spel zien oppakken waar convergentie ons verlaat.

nrama: wat was je favoriete onderdeel van het werken aan de proloog strip?

Flynn: voor mij is het het meertalige aspect, dat meestal werd behandeld door kunstenaar en letterer Evan Stanley. Het is altijd een sensatie om te weten dat zoveel mensen kunnen genieten van de avonturen van Sonic. Toegegeven, ik had dat niet allemaal in dat alles, maar … ik schreef het script, dus dat legde de basis. Dat telt, toch?

Stanley: Ik denk dat de Eggman -scene het hoogtepunt voor mij was; Ik vind het altijd leuk om hem te tekenen met Orbot en Cubot, en er was ook een moment van introspectie die vrij ongebruikelijk is om van de dokter te zien. Ik heb ook de letters gedaan voor dit verhaal, wat ik niet vaak mag doen – dat was een leuke verandering van tempo.

Lees verder  Mevrouw Marvel werkt samen met de hardere helden van Marvel, zoals Wolverine, Moon Knight en Venom

nrama: wat is de reactie van de lezer tot nu toe geweest?

Flynn: De algemene reactie was zeer positief. Fans genoten van de call-backs voor oudere Sonic Media, zagen de personages op leuke en positieve manieren op elkaar inwerken, en de kleine plagen voor wat er in het spel komt. En het feit dat het gratis was. Dat ging heel goed over. Ik ben erg blij dat IDW het ook ondersteunt, zodat zelfs meer mensen ervan kunnen genieten omdat Sonic voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn.

Stanley: Van wat ik heb gezien, was het echt positief! Voor veel fans was dit misschien hun eerste keer dat ze een sonische stripverhaal zag, en ze vonden het leuk. Hopelijk zullen ze de rest van de Sonic Library nog meer ontdekken!

"Sonic

(Image Credit: IDW Publishing) (opent in nieuw tabblad)

nrama: Zal ​​Sonic Frontiers of Convergence invloed hebben op andere IDW -sonische titels?

Flynn: De IDW -serie volgt de cursus die is ingesteld door het spelmateriaal, zodat hun evenementen toekomstige evenementen zullen informeren. Dat gezegd hebbende, de IDW -serie onderzoekt veel andere aspecten van de wereld van Sonic, dus die effecten komen mogelijk niet onmiddellijk opdagen.

Stanley: De IDW Sonic-titels volgen de canon van de game op de voet, dus hoewel we geen onmiddellijke plannen hebben om bijvoorbeeld een aanpassing of follow-up van het verhaal van de game te doen, kunnen de gebeurtenissen in de game hebben Een langetermijneffect op de boeken.

nrama: waar werk je nu aan, als je kunt zeggen?

flynn: zoveel NDA’s, zoveel #Knowingsmilesq. Ik heb een aantal leuke sonische projecten in de maak. Die zullen een tijdje niet openbaar zijn, dus ga zitten! Ik werk met Aether Studios aan hun groeiende game-universum, evenals andere supergeheime projecten. Ik gebruik een bijna dagelijkse Q & A -podcast, de Bumblekast (opent in nieuw tabblad). En ik probeer ook mijn originele dingen van de grond te krijgen.

Stanley: Ik teken Sonic the Hedgehog #56, die ik ook heb geschreven! Het is het laatste nummer van de “overweldigde” verhaallijn, die volgt op Surge de wanhopige strijd van de tenrec om haar fysieke en psychologische grenzen te overtreffen en haar misleide wraak op Sonic te exacteren. Het is echt een intense – Sonic en Tails vechten voor hun leven, Eggman en Metal Sonic zitten in de mix, en er is een groot emotioneel keerpunt voor Surge en haar partnerkit.

Lees verder  Review - Eternals: The Heretic #1 bewijst dat Marvel niet klaar is met het verkennen van Thanos

Daarna zal ik werken aan mijn scripts voor het “seizoen” van 2023 van het boek, een feestelijke omslagillustratie met alle bevestigingen en enkele geheime dingen!

nrama: Is er iets dat je wilt toevoegen?

Flynn: Ik ben zo erg blij en dankbaar om te zijn waar ik nu ben en om zoveel mensen te zien vermaken door waar ik aan bijdragen. Ik wil iedereen heel erg bedanken die zijn wensen, aanmoediging heeft gestuurd en hun vreugde over alles de afgelopen maanden heeft gedeeld. Je bent geweldig!

Stanley: Ik wil graag degene bedanken voor wie dit leest voor het proberen van de Sonic Comics! Sonic is een enorme bron van vreugde, opwinding en leren in mijn leven geweest, en ik hoop dat deze verhalen hetzelfde voor jou kunnen doen!

Sonic Frontiers Prologue: Convergence #1 is nu beschikbaar. Sonic Frontiers is beschikbaar op 8 november op PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X, PC en Nintendo Switch.

Bekijk de Beste videogame strips aller tijden .

Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.