De Elden Ring DLC Shadow of the Erdtree is het beste wat het kan zijn: meer Elden Ring, maar veel moeilijker

De eerste en laatste Elden Ring DLC, Shadow of the Erdtree, is precies wat ik wilde. Het is wat ik me kan voorstellen dat de meeste mensen wilden. De Elden Ring wordt weer nieuw. Het is letterlijk en figuurlijk transportief. Elden Ring: Shadow of the Erdtree neemt spelers mee naar het Land van de Schaduw, een voorspelbaar te grote nieuwe map – FromSoftware kan het gewoon niet helpen – die een merkbaar straffer rijk presenteert.

Dit is een vette throwback naar 2022, toen deze gigantische open-wereld RPG voor het eerst werd gelanceerd en we allemaal werden geraakt door de schijnbaar bodemloze diepte. Het is duidelijk dat deze DLC lang gaat duren om door te kauwen, en het is nog duidelijker dat het een enorme en blijvende impact zal hebben op de hele game.

Afbeelding

Voorproef van zomerspellen
We duiken diep in de populairste aankomende games van Summer Game Fest. Ga voor al onze artikelen naar GamesRadar’s What’s Hot 2024 hub.

Lees verder  Waar vind je Diablo 4 Hanged Man's Hall en vecht je tegen Andariel?
Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.