De beste DG-58 loadout in Modern Warfare 3

De beste DG-58 loadout in Modern Warfare 3 is een onverwachte krachtpatser gebleken in de vroege MW3 meta. Gezien de snelheid van de aflevering van dit jaar, zien we full-auto Assault Rifles en SMG’s domineren – dat was tenminste het geval toen ik mijn Modern Warfare 3 review aan het schrijven was. Maar toen ik eenmaal deze burst-fire Assault Rifle in handen had, die toegankelijk is via het MW3 Armory Unlocks-systeem, vond ik mezelf al snel bezig met het verzamelen van kills.

Om eerlijk te zijn, vanwege de bliksemsnelle TTK als u uw schoten boven de romp kunt richten, zijn er veel variaties die u kunt maken met de DG-58 loadout om hem beter bij uw speelstijl te laten passen. Hoe u er ook mee speelt, dit is een van de beste wapens uit Modern Warfare 3 – zolang u bereid bent om de tijd te nemen om de unieke schietpatronen en terugslagritmes te leren. Dus met dat alles in gedachten, lees verder voor de beste DG-58 loadout die ik tot nu toe heb samengesteld in Modern Warfare 3.

Beste DG-58 uitrusting in MW3

Beste DG-58 loadout Modern Warfare 3

(Afbeelding credit: Activision)

Loop: XTEN gepoorte 290
Loop: DG-58 LS18 loop
Onderloop: XTEN Phantom-5 handvat
Optiek: Leisteen Reflector
Kam: Warrant Control Kam

Deze constructie vermindert de verticale en horizontale terugslag en neemt enkele stappen om de ADS en de vuursnelheid te verbeteren. U zou de Warrant Control Comb (die de Gun Kick Control en Aiming Idle Sway verbetert) kunnen omruilen voor iets als de FSS OLE-V Laser voor meer controle, maar zoals ik al eerder zei, is de DG-58 vrij gemakkelijk te hanteren als u hem eenmaal onder de knie hebt. Zoals altijd kunt u de optic omruilen voor uw favoriete optic, en vergeet niet dat u altijd de optie hebt om het Modern Warfare 3 tac-stance systeem in te schakelen als u een langere optic gebruikt.

Beste DG-58 klasse in MW3

Beste DG-58 loadout Modern Warfare 3

(Afbeelding credit: Activision)

Vest: Schuttersvest
Handschoenen: Scherpschuttershandschoenen
Uitrusting: Ghost T/V Camo

U wilt uw DG-58 klasse in MW3 vrij eenvoudig houden. Ik ben een fan van het Gunner Vest, dat u niet alleen met volle munitie spawnt, maar ook helpt om uw herlaadsnelheid te verbeteren. De Marksman-handschoenen zullen uw ADS een boost geven, terwijl de Ghost T/V Camo u van de mini-map zal houden. U kunt ook kiezen voor een vest waarmee u ook een paar laarzen kunt uitrusten en dan voor de Covert Sneakers, die het geluid van uw voetstappen verminderen – als u voor de volledige sluipaanpak gaat, kunt u overwegen om de snuit te vervangen door een onderdrukker.

Lees verder  Diablo 4 Malignant Hearts lijst: Zo gebruik, vind en maak je caged hearts
Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.