(Afbeelding tegoed: Marvel)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness lijkt er een te worden vreemd filmpje (ik zie mezelf wel uit). Onze gelijknamige Avenger zal niet alleen te maken hebben met meerdere universums, maar hij zal het ook opnemen tegen de voormalige bondgenoot van de bondgenoot, Baron Mordo, gespeeld door Chiwetel Ejiofor. Bovendien wordt het geheel geregisseerd door Sam Raimi, een veteraan uit het superheldengenre die de originele Spider-Man-trilogie aanstuurde.

Tijdens het promoten van The Old Guard – een Netflix-film over onsterfelijke wezens die de aarde beschermen, maar enigszins ontmoedigd zijn geraakt door de staat van de wereld – vroeg GameMe + Ejiofor over het werken met Raimi aan het vervolg Doctor Strange tijdens een rondetafelinterview.

‘Ik hou van Sam Raimi, dus ik ben erg opgewonden dat hij een film maakt, de tweede Doctor Strange,’ zei Ejiofor. “Hij brengt alles wat hij doet, een schat aan verbeeldingskracht en passie. In dit genre is hij slechts een van de baanbrekende figuren. Ik herinner me dat ik Darkman zag toen ik een kind was. Het was voorbij, het is zo geweldig.

“Dus ik denk dat hij een ongelooflijke geest heeft en ik denk dat hij echt in staat is om die geest op een werkelijk unieke manier in zijn verhaal te brengen, en het is zeer geschikt voor de wereld die is gemaakt door Doctor Strange, en ik ben erg opgewonden om te zien wat hij met die wereld doet. ‘

Hoewel de opmerkingen niet ingaan op plotspecificaties, valt niet te ontkennen dat Raimi klinkt als de perfecte match voor de wonderlijk rare wereld waar we alleen een glimp van opvangden in de originele film van Scott Derickson. Eerder vertelde Raimi aan GameMe + dat hij het vervolg regisseerde: “Ik was dol op Doctor Strange als kind. Hij was altijd op zoek naar Spider-Man en Batman voor mij. Hij was waarschijnlijk nummer vijf voor geweldige stripfiguren. Hij was zo origineel.

“Toen we dat moment hadden in de [tweede] Spider-Man-film, had ik geen idee dat we een Doctor Strange-film zouden maken. Dus het was voor mij ook heel grappig, toevallig was die regel in de eerste Spider-Man-film … Ik wou dat ik vooruitziend was om te weten dat ik bij het project betrokken zou worden! “

Lees verder  Regisseur Sam Mendes uit 1917 over hoe Spectre hem het vertrouwen gaf om een ​​\

Het vervolg van Doctor Strange zal deel uitmaken van Marvel Phase 4. Bekijk onze stukken hieronder voor meer MCU-goedheid. Ondertussen bereikt The Old Guard Netflix op 10 juli.

  • Hoe u de Marvel-films op volgorde kunt bekijken
  • De 25 beste superheldenfilms, gerangschikt
  • Al de nieuwe Marvel-tv-programma’s komt binnenkort