Charlie Cox beoordeelt Ben Affleck’s Daredevil -film: “The Suit Sucks!”

"Ben (Image Credit: 20th Century Studios)

Charlie Cox is geen fan van de Daredevil -film, met in de hoofdrol Ben Affleck, die in 2003 werd uitgebracht. En hij is ook niet dol op het pak.

“Ik heb het een keer bekeken, en toen wilde ik mijn eigen ding gaan doen,” zei Cox tijdens de Midden -Oosten Film & Comic Con (via People (opent in nieuw tabblad)). “Ik had het nog niet gezien voordat ik de rol kreeg. Ik heb het bekeken toen ik de rol kreeg.”

Cox zei dat Affleck “een echt goede Matt Murdock” doet en dat “Ik hou van zijn Matt Murdock”, maar hij voegde eraan toe: “Ik hou niet van de film. Ik heb het gevoel dat de film te veel probeerde te doen en het was een weinig tonaal in de war. ”

Hij vervolgde: “Ze hadden iedereen in die film – ze hadden Kingpin, ze hadden Bullseye, ze hadden Elektra, ze hadden Karen Page, ze hadden mistig. Het was verzadigd en het was twee uur. Dus dat was een deel van dat probleem. En het pak zuigt! ”

Cox speelde Matt Murdock (aka Daredevil), de blinde advocaat overdag en Superhero ’s nachts in de Netflix-serie, die drie seizoenen tussen 2015 en 2018 liep. Hij had ook een cameo in Spider-Man: No Way Home, toen Matt Murdock wordt ingehuurd om Peter Parker (Tom Holland) juridisch advies te geven na de dood van Mysterio. Daredevil, samen met Jesica Jones, Iron Fist en Luke Cage, komen nu naar Disney Plus.

Volgende voor Marvel is Moon Knight, met in de hoofdrol Oscar Isaac, die op 30 maart op Disney Plus aankomt. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de MCU met onze gids voor Marvel Fase 4.

Emily Garbutt

  • (opent in nieuw tabblad)

Ik ben een entertainmentschrijver hier bij GamesRadar+, die alles over film en tv-gerelateerd over de totale film- en SFX-secties behandelt. Ik help je het laatste nieuws en ook ook af en toe een functie te brengen. Ik heb eerder geschreven voor publicaties zoals HuffPost en I-D na het behalen van mijn NCTJ-diploma in multimedia-journalistiek.

Lees verder  Beste Spider-Man-schurken