Blijkt dat de vroege meta voor Shadow of the Erdtree Absolutely Humongous Hammers is

Ik ga jullie allemaal een verhaal met een moraal vertellen, en het is een moraal die je in leven zal houden als je Shadow of the Erdtree later deze maand zelf in huis haalt. Stel je de situatie voor: ik heb het geluk dat ik een voorproefje krijg van de aankomende Elden Ring DLC en heb het grootste deel van een uur besteed aan het verkennen van de Belurat Castle Settlement, met vervallen ruïnes die oprijzen tot borstweringen die door de tijd en de elementen zijn gerafeld. En ik ben geen vriendelijke toerist, die vrolijk van hand tot hand gaat met alles wat me ook maar de minste blik waardig keurt – en dat bedoel ik letterlijk. Zoals ik heb besproken in mijn liefdesbrief aan Shadow of the Erdtree’s nieuwe Martial Arts, is mijn standaard introductie tot elke nieuwe vorm van leven in Belurat om het op de neus te stompen en misschien een paar trappen in het kruis te geven als de kans zich voordoet. Natuurlijk doen de afzonderlijke slagen niet veel, maar dat is geen probleem als ze worden losgelaten met de razende snelheid van een overmatig cafeïnehoudende specht.

Dit alles geeft me een gezond zelfvertrouwen als ik naar de eerste mistmuur loop en bloed en ingewanden van mijn rokende knokkels veeg. Ik heb tot nu toe nauwelijks een ander wapen gebruikt, maar waarom repareren wat niet kapot is? Op de binnenplaats, voorbij de gouden mist, springt de Schaduw van het Erdtree Goddelijke Beest Dansende Leeuw op me af, een tandeloze muil omringd door verwrongen ledematen en knetterende bliksem. Onverschrokken deins ik terug – overtuigd tot in het merg dat de overwinning voor mij zou zijn!

Afbeelding

Voorproef van zomerspellen
We duiken diep in de populairste aankomende games van Summer Game Fest. Ga voor al onze verslagen naar GamesRadar’s What’s Hot 2024 hub.

Lees verder  Moet je liegen of de waarheid vertellen in Dragon's Dogma 2 voor de zee-egel?
Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.