Bittere ervaring vertelt me ​​dat ik zal zuigen aan tranen van het koninkrijk

Minder dan een week sinds de lancering heb ik Zelda gezien: tranen van het koninkrijksgebouw dat ik me nooit had kunnen voorstellen; Van functionele vliegtuigen tot ruimteraketten tot Korok -martelapparaten tot torenhoge mechs (waarvan slechts enkele zijn uitgerust met gigantische, vlammende geslachtsdelen). Ik moet zelf weer in Hyrule springen, en een deel van mijn redenering daarvoor is iets bittere ervaring me geleerd – dat ik nooit iets half zo indrukwekkend of fantasierijk zal repliceren als wat ik de gemeenschap heb zien creëren.

Vele jaren geleden verloor ik talloze uren aan de vroege toegangsversie van BEGEGE. Een op natuurkunde gebaseerd puzzelspel, Bizege gaf je een verzameling onderdelen die eruit zagen alsof ze misschien thuis waren in de workshop van de meest losgeslagen maker van de 14e-eeuwse Siege Engine, en gaf je een reeks taken om te voltooien; Vernietig een kasteel, dood wat soldaten, raakte dit doelwit.

Ik had plezier in het plegen van bizarre oorlogsmisdaden tegen het ongelukkige kanonvoer dat al geruime tijd tegen me werd geplaatst. Twee dingen geven uiteindelijk echter een demper op dat plezier; De eerste was een update die de luchtwiegmotoren introduceerde, iets dat ik nooit mijn hoofd kon omwikkelen. Ik worstelde stevig, ik worstelde ook als de complexiteit van de builds van mijn huisgenoot die de mijne veel overtroffen. Geconfronteerd met mijn eigen incompetentie, wendde ik me tot de belegeringsubreddit voor inspiratie, maar werd ontmoet door mensen die werken in-game transformatoren of een beruchte machine met schapenvernietigende schapenvernietiging hadden gebouwd. Nederig en niet in staat om vooruit te komen, ging ik verder met iets nieuws.

Sheep Squashher 2.0 van R/BEGEGE

Een paar jaar later wendde ik me tot schrootmonteur. Op het hoogtepunt van pandemische lockdowns had het knutselspel een overlevingsmodus toegevoegd, waarin je je eigen creaties kon bouwen om voedsel te verbouwen en middelen te verzamelen. Ik bracht uren aan knuts met een kleine auto die uiteindelijk functioneerde als een succesvolle transporter voor enkele houten stammen die nodig zijn voor het maken van andere materialen. In dezelfde hoeveelheid tijd heeft een van mijn vrienden, die op dezelfde server speelden, een torenhoge juggernaut van een creatie gemaakt – een industrieel beest dat in staat is om vrijwel alles aan te pakken wat de game naar ons kon gooien. Nogmaals, ik wendde me tot de subreddit en vond machines die in staat waren om een ​​hele boom te reduceren tot matchsticks in een kwestie van seconden, of het creëren van een volledig boerderij-tot-bord ensemble met de aanraking van een enkele knop.

Lees verder  Hoe u Moving Out 2 crossplay en lokale coöp instelt

Tranen van de Schepper

"Monteur"

(Afbeelding krediet: Axolot)

Deze keer is de eerste stap op mijn reis naar creatieve teleurstelling echter overgeslagen. Normaal gesproken kan ik uren doorbrengen met het proberen en het niet creëren van mijn eigen eenvoudige constructie voordat ik wordt geconfronteerd met het torenhoge genie van de rest van de gemeenschap. Met tranen van het koninkrijk heb ik echter niet zoveel geluk gehad. De creatieve kracht van een hele gemeenschap is echt losgelaten, over sociale media gegoten op een manier die ervoor zorgt dat ik precies weet wat kan worden bereikt, terwijl ik uit mijn tijd met belegering en schrootweergave weet dat ik het waarschijnlijk nooit zelf zal beheren.

De tranen van het koninkrijk FOMO zijn een belangrijke factor, en het zal niet lang duren voordat ik bezwijk voor het constante spervuur ​​van bouwt op Reddit en Twitter en probeer mijn eigen te maken. Maar het komt niet vaak voor dat je een spel benadert, wetende dat je waarschijnlijk nooit het beste kunt maken. Hoewel belegering en schroot monteur misschien belangrijke stoten voor mijn ego zijn geweest, moeten ze tenminste helpen de klap te verzachten als het gaat om tranen van het koninkrijk.

Bekijk onze zelda: Tears of the Kingdom Review voor meer informatie over het bouwsysteem zal ik nooit beheersen.

Frenk Rodriguez
Hallo, mijn naam is Frenk Rodriguez. Ik ben een ervaren schrijver met een sterk vermogen om duidelijk en effectief te communiceren via mijn schrijven. Ik heb een diepgaande kennis van de game-industrie, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Ik ben detailgericht en kan games nauwkeurig analyseren en evalueren, en ik benader mijn werk met objectiviteit en eerlijkheid. Ik breng ook een creatief en innovatief perspectief in mijn schrijven en analyseren, wat helpt om mijn gidsen en recensies boeiend en interessant te maken voor de lezers. Dankzij deze kwaliteiten ben ik een betrouwbare bron van informatie en inzichten in de game-industrie geworden.